kulcsár edina
Kárász Róbert mindenhez nagyobb kedvet kapott, miután túlesett a koronavíruson.
Kárász Róbert már megkapta az első oltását, amikor kiderült, hogy elkapta a koronavírust.
A vakcina még nem fejthette ki a hatását, amikor a tévés beteg lett, így a kelleténél jobban megviselte a vírus.
Kárász lázas volt, levert, mindene fájt, de állítása szerint ez is sokkal jobb volt, mint kórházba kerülni. Egy biztos, mióta meggyógyult és a karantént is elhagyhatta, mindenhez nagyobb kedvet kapott. Bár korábban is sokat főzött, a sütésre csak mostanában kapott rá.
Húsvétkor is tésztát gyúrt, a gyerekeinek kalácsot, kakaós csigát, pogácsát készített. Az ATV műsorvezetője a Ripost-nak elmondta, még nem tért vissza teljesen a szaglása, ahogy az ízlelése sem a régi, de a süteményeivel így is nagy sikert aratott.
„Korábban is sokat főztem, de tény, hogy amikor beteg voltam, se enni, se főzni nem volt nagyon kedvem, és az illatokat, az ízeket sem éreztem rendesen. Még húsvétkor is mondhatni vakon főztem-sütöttem, de a lányaim azt mondták, így is minden nagyon finom volt” – árulta el Kárász Róbert, aki tavaly sütött először kalácsot, de idén még jobban elmerült a tésztagyúrás világában.
„A sütésben nem vagyok nagyon otthon, de az idei húsvéti kalács után a maradék élesztőből kakaós csigát és pogácsát sütöttem a lányoknak, amit imádtak. Még mindig maradt élesztőm, ezért lehet, hogy a napokban sütök egy kenyeret is” – mondta szenvedélyesen Róbert, aki mindig kikapcsolódásként éli meg a konyhában töltött időt.
„Egy héten legalább négyszer főzök, de ez számomra nem feladat, hanem élvezet. Miközben a konyhában tevékenykedem, zenét hallgatok, vagy telefonon beszélgetek valakivel, egyszerűen jól érzem magam. Szeretek jókat enni, és látni, amikor a gyerekeim jó ízűen elfogyasztják az ételt. Jó érzés örömet okozni a főztömmel” – mondta lelkesen Kárász Róbert.