Horváth Éva: Azonnal hívtam az orvosaimat

Többek között Horváth Éva, Dér Heni és Tápai Szabina sem hezitált sokat, amint engedélyezték a várandósok oltását, azonnal regisztráltak.

Horváth Éva kikérte az orvosai véleményét

Az egykori szépségkirálynő pár hete jelentette be, hogy 42 évesen ismét anyai örömök elé néz. Éva szerette volna minél előbb megkapni a vírus elleni vakcinát, most már túl is van az első oltáson.

„Egy ideig úgy volt, hogy kismamákat nem olthatnak, ezért le is mondtam arról, hogy megkaphatom az oltást. Aztán amikor bejelentették a szakemberek, hogy számunkra is elérhető a vakcina, azonnal hívtam az orvosaimat, akik csak megerősítettek abban, hogy nyugodtan regisztráljak és fogadjam el az oltást. Pfizert kaptam, nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást vagy tünetet magamon” – mondta a Metropolnak a csinos kismama.

Pfizerrel oltották be a várnadós Évát (Fotó: Metropol)

Tápai Szabina: Jól vagyok, nincsen semmi bajom!

A harmadik gyermekével várandós sztáranyuka alapos megfontolás után döntött a vakcina mellett. Szeretett volna biztosra menni, ezért a családja mellett az orvosai véleményét is kikérte.

„Nyilván én is mérlegeltem az oltással kapcsolatban, kikértem a nőgyógyászom és a körzeti orvosom véleményét is. Átbeszéltünk mindent, az összes kérdésemre alapos választ kaptam. Emellett külföldi oldalakat is olvastam, és kikértem a családom véleményét is. Nagy kő esett le a szívemről, és ezek után nyugodtan regisztráltam oltásra, amit meg is kaptam. Pfizerrel oltottak be, és lekopogom nagyon jól vagyok, nincsen semmi bajom. Én arra biztatom azokat a kismamákat, akik gondolkoznak a védőoltáson, hogy beszéljenek az orvosaikkal, tegyék fel a kérdéseiket, és utána döntsenek” – árulta el a napilapnak Szabina.

Tápai Szabina harmadik gyermekével várandós (Fotó: TV2)

Dér Heni pár napja kapta meg a védőoltást

A csinos énekesnőnek már nem kell sokat várnia, hogy kezében tarthassa gyermekét, ugyanis már csak pár hét van vissza a terhességéből. Ennek ellenére nem akart kockáztatni a világjárvány idején, ezért ő is beadatta magának a védőoltást.

„Úgy gondolom, hogy számunkra a legjobb döntést hoztam, hogy megkaptuk a védőoltást. Nem mérlegeltem sokáig. Inkább egy jó Pfizer, mint egy undorító mutáns vírus. Miután megkaptam, volt egy kis izomláz az oltás helyén, de más tünetet nem észleltünk” – fogalmazott a közösségi oldalán Heni.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

A további részleteket elolvashatod a Metropol oldalán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!