Ez az egy dolog ad erőt Bangó Margitnak a gyász feldolgozásában

Egy szeretett családtag elvesztése sosem könnyű, az énekesnő is nehezen viseli a gyász súlyát szívében.

Bangó Margit, miután testvérét elvesztette, a nehéz pillanatokban mindenben számíthatott családjára, köztük gyermekére, Marikára. Pedig anya és lánya kapcsolata kilenc évvel ezelőtt megromlott, nem is beszéltek egymással. Végül az énekesnő tavaly karácsony előtt úgy döntött, véget vet az eltávolodásnak.

Fotó: Ripost

„Az unokám, a kis Tina hatalmas lelki támasz, valamint természetesen a lányom, Marika, aki minden áldott nap jön hozzám. Hiszem, Isten tudja, hogy mit miért tesz. Elvette a testvéremet, ám nem sokkal korábban visszaadta a lányomat„ – mondta a Blikknek a művésznő. „Ha volt is, ami fájt, az én szívemben sosem volt harag Marika iránt. Sosem mondtam vagy nyilatkoztam róla rosszat, és mindig hiányzott a távol töltött évek alatt, de tudtam, hogy egyszer megtörik a jég. A szeretet egy anya és gyermeke közt soha nem vész el, az mindent elfed és felülír. Szomorú, és nagyon bánom, hogy hagytam ezt a kilenc évet így elmenni, nyilván én is hibás voltam benne. A legnagyobb boldogság, hogy egymást ölelhetjük” – mondta Bangó Margit.

A karácsonyt már együtt töltötték, azóta pedig igazi anya-lánya kapcsolat alakult ki Margit és Marika közt.

A gyász nem múlik könnyen

A testvérem elvesztése nagyon fáj és a temetés is megviselt, múlt héten kísértük utolsó útjára. Ma már egy kicsit jobb, könnyebb, mint előző nap volt, de a lélek gyógyulása hosszú folyamat„ – mesélte megtörten az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!