Taxisofőrnek állt Alekosz, hihetetlen, milyen extra szolgáltatást nyújt

Vadonatúj területen próbálja ki magát a különös eszmefuttatásairól elhíresült Alekosz, aki eddig vagyonőrként és sztárként aposztrofálta magát, pár napja viszont úgy döntött, felcsap taxisofőrnek! Némi extra szolgáltatással.

Nagy Alekoszt a koronavírus-járvány és persze új kedvese is arra inspirálta, hogy egészen új területen próbálja ki magát. No meg az, hogy éjszakánként egyszerűen nem jött álom a szemére, órákon át csak forgolódott. Hánykolódás közben pattant ki a fejéből az ötlet: taxisofőrnek áll!

„Ha sok a gondolat, akkor menni kell, vezetni kell! Összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és taxisofőrnek álltam. Fontos, hogy taxisofőrnek, és nem taxisnak, ez különbség! A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett cb-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis. Ezek után a várakozó, ácsingózó vendég el tudja dönteni, hogy az én kocsimba száll be, vagy a taxiséba. Nyilván az enyémbe fog” – ecsetelte Alekosz, aki az elmúlt időszakban is számos képtelennek tűnő ötlettel rukkolt elő. Az egyik legemlékezetesebb kétségkívül az volt, amikor a kalocsai női börtön egyik rabjával akart szexelni, de ez a vágya meghiúsult.

A taxisofőrködés viszont összejött, a görög származású egykori valóságshow-hősnek már az első nap 8 fuvarja volt. Ki kell emelnünk, hogy Alekosz extra szolgáltatásokat is nyújt menet közben. Az utas kérdezheti őt a sztárságról, kaphat ismerkedési, flörtölési tippeket, sőt, ha egy hölgy vendég arra vágyik, még egy diszkrét csókot is kaphat a talpig úriember taxisofőrtől, aki leginkább az elit budai kerületekben rója az utakat, a leggyakrabban a Svábhegyen és a Rózsadombon lehet vele összefutni.

Az már más kérdés, hogy Alekosz fiatal kedvese mit szól ahhoz, hogy az egykori reality-sztár még csókot is vált azzal, akit elvisz A-ból B-be.

A neten ismerte meg a párját Alekosz korábban sokat panaszkodott arra, hogy bárhogy is próbálkozik, nem találja a társát. Ennek azonban vége, nemrég ugyanis a világhálón megismert egy feltűnően csinos lányt, akivel egyre több időt tölt együtt. A titokzatos kedves Alekosz elmondása szerint nem akar ismert lenni és tökéletesen megértik egymást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!