HŰHA

Bizarr szexuális vágya miatt kapott levelet Alekosz, a börtönben akarta csinálni

A különös, sokak számára nehezen értelmezhető eszmefuttatásáról elhíresült Alekosz nehezen bírja, hogy már egy éve nem érintett női testet, ezért egy hónappal ezelőtt nem mindennapi ötlettel rukkolt elő. Minden vágya az volt, hogy szexuális örömökben részesítsen egy női rabot, a szerencsés (?) delikvenst a kalocsai női börtönből választotta volna ki. Egy kérvényt is írt az intézménynek, ám arra a válaszra, amit a napokban kapott, kicsit sem számított!
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekosz nem tagadja, hogy nehezen viseli a kínzó magányt, ami már 1 éve jelen van az életében. Azóta, hogy volt kedvese, Anett elhagyta őt. A görög származású, egykori valóságshow-hős talán kétségbeesésében vette a fejébe, hogy szexuálisan kielégíti a kalocsai női börtön egyik lakóját. Vagy csak a kíváncsiság hajtotta? A kérdés költői, az azonban biztos, hogy a liezont komoly feltételekhez szabta!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Alekosz

„A rab kiválasztásának alapföltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva az. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy föltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy. A test kielégítésén túl célom, hogy az elmúlt kilenc évhez viszonyítva bemutassam számára az új szexuális trendeket, szokásokat. A kiválasztás előtt három hét borotválkozási tilalmat rendelek el…” – írta május végén Alekosz a Facebookon, a közösségi oldal azonnal le is tiltotta. Sebaj, az intimitásra vágyó férfinek ennyi áldozat még belefért.

Alekosz igényei egyébként nem voltak nagyok. Negyvennyolc órát töltött volna a kiválasztott rabbal, kísérőként pedig csak vizet kért. Ám bármennyire is bízott a tervben és a boldog beteljesülésben, csalódnia kellett!

A kalocsai börtön ugyanis a következőt írta válaszként:

„Tisztelt Nagy Alekosz Úr! Megkeresésére hivatkozva az alábbiakról tájékoztatom: A hazai börtönökben nem engedélyezett, hogy a fogvatartottak akár hozzátartozóikkal, kapcsolattartóikkal, akár más személyekkel intim együttlétet létesítsenek. Erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget” – áll a hivatalos válaszban.

Az intimitás hiányának híre mélyen megdöbbentette Alekoszt, hiszen szerinte mindenkinek joga van a boldogsághoz.

„Bennem ez egészségügyi kérdéseket vet fel! Hát hogy van ez? Ha valakit leültetnek húsz évre, akkor ő húsz évig nem él nemi életet? A boldogsághoz szerintem mindenkinek joga van! De mindegy is, nem sikerült. Jó lett volna, mivel már egy éve nem voltam nővel. Próbálkoztam a Tinderrel is, de ott nagyon érdektelenek velem a nők, ha felteszek nekik egy kérdést megsértődnek, tiltanak. Ezért döntöttem úgy, hogy majd a börtönben találkozok egy olyan nővel, aki ki van éhezve, de hát a parancsnok megmondta: nem lehet” – méltatlankodott a -nak Alekosz.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?