Fontos döntést hozott: Így akar védekezni a vírus ellen Fésűs Nelly

Nem csoda, hogy tartanak a betegségtől, a Ripost megtudta, két hónap alatt 5 ismerősüket veszítették el.

Fésűs Nelly szerint, érthetetlen, egyenesen megbocsájthatatlan, ha valaki nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával, hiszen az életünk a szabadságunk a tét.

A színésznő már átesett a víruson, a Ripost-nak elmondta, vele ellentétben több ismerősük nem volt ilyen szerencsés, belehaltak a betegségbe. Nelly férje, Vajtó Lajos is veszélyeztetett, így a színésznő mindenre képes, hogy felhívja a figyelmet az oltás fontosságára.

„Lajos nagyon fél a vírustól. Annál is inkább, mert alig egy napja egy vele egykorú barátja ment el, és az elmúlt két hónapban 5 közeli ismerősünk halt meg koronavírus következtében. Ezek az emberek életerősek voltak, nem betegeskedtek. Érthető, hogy Lajos fél, de én vigyázok rá! Nem járunk el otthonról, még vásárolni sem, mindent online rendelünk meg” – árulta el Nelly, aki az elsők között regisztrált az oltásra és már alig várja, hogy megcsörrenjen a telefonja.

„Az egész családot mihamarabb szeretném beoltatni, ez nem kérdés. Sőt, akár kampányt is csinálnék: Én odaállok, oltsanak be! Televízión keresztül is boldogan beoltatom magam, mert azt gondolom, hogy nagyon fontos. Nem értem azokat, akik ellene vannak az oltásnak, hiszen amikor elutaznak egy távoli országba, gond nélkül beoltatják magukat, most, hogy az életünk a tét, ellenállnak” – háborgott a színésznő, aki bevallotta, megijedt, amikor kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal.

„Az első gondolatom az volt, hogy, jaj, most mi lesz. Azonnal szóltam a lányomnak, hogy csináltasson tesztet, de szerencsére az övé negatív lett. Lajosnak sem adtam át pedig egy ágyban aludtunk. Hála az égnek, semmilyen tünetem nem volt, így ha a Doktor Balaton miatt nem végeztetik el a kötelező szűrést, nem is tudtam volna, hogy fertőzött vagyok. Ebből is látszik, hogy nem szabad kockáztatni, mert sokat veszíthetünk” – szögezte le Fésűs Nelly.

Lánya szerint jó dolog az online oktatás Fésűs Nelly lánya, Csenge kifejezetten élvezi az otthoni tanulást. „Nem panaszkodom, mert szeretek otthon lenni és jobban tudok figyelni, ha egyedül vagyok. Ha még ez az év is így telik el, nem leszek szomorú” – mondta Csenge.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!