„Egy pillanat volt az egész” – Szörnyű, mi történt az autópályán a magyar énekesnővel

Marcellina részletesen elmesélte, mit élt át, amikor hirtelen ömleni kezdett a gőz a kocsijából.

Éppen munkatárgyalásra tartott Németországba Marcellina, amikor az autópályán a kocsija váratlanul sípolni kezdett és ezzel egy időben a műszerfalon felvillant a stop jelzés is.

„München előtt történt az eset, éppen úton voltam egy tárgyalásra. Egész egyszerűen pechem volt. Mikor törjön el a hűtőrendszer T-alakú elosztója, ha nem útközben? De szerencsére van biztosításom, így hamar elszállították szervizbe a kocsit” – kezdte a Ripost-nak az énekesnő, aki részletesen elmesélte, mi történt.

Fotó: Ripost

„Az autópályán már éppen soroltam ki a benzinkútra, egyszer csak elkezdett sípolni a vészjelző és a műszerfalon pirossal villogott a stop felirat. Körülbelül még 600-800 métert gurultam, és pont mikor megálltam már gőzfelhőben állt az autóm, folyt végig a hűtővíz az úton. Egy pillanat volt az egész, a frász tört ki rajtam. Mázlim, hogy volt a közelben egy szálloda, ahol megtudtam aludni” – emlékezett vissza a történtekre Marcellina, akit röviddel az eset után már értesítették is az autószerelők, hogy sikerült kicserélniük a törött alkatrészt.

Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!