Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2020.12.08.

„Sajnálom, hogy csalódást okoztam” – Kifakadt Tóth Gabi férje

Miután Krausz Gábor kifejtette, mennyire hiányzik neki imádott négylábúja, az egyik követője csúnyán beszólt a sztárséfnek.

Miután Tóth Gabi világra hozta kislányát, Hannaróza Máriát, férjével, Krausz Gáborral úgy döntöttek a pici érdekében, hogy átmenetileg átköltöztetik az énekesnő szüleihez imádott kutyájukat, Sanyit. A minap a sztárséf arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy már nagyon hiányzik neki a négylábú és egy fotót is feltöltött, amin épp szeretgeti az ebet. Ennek apropóján szólt be most az egyik követője a házaspárnak, mondhatni számon kérte őket.

„Miért kell olyan embernek kutya, aki csak úgy odaadja, mint egy megunt cipőt? Nem kötelező kutyát tartani, ha nem vagyunk felelős állattartók. Gyereknek még nem lett baja kutyától, bár sejtem, hogy ez nem a te ötleted volt” – utalt utolsó mondatával Gabira a követő, akinek nem is kellett sokat várnia a válaszra. A sztárséf sem fogta vissza magát.

„Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Remélem, túléled. Legközelebb majd kikérjük a véleményed, hogyan éljük az életünket” – fogalmazott ironikusan Krausz.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek