Hevesi Tamás: fontosabbá vált a családom

Elképesztő erővel tért vissza a színpadra Hevesi Tamás.

Az örökifjú Hevesi Tamás hosszú hónapok után újra kiengedhette a hangját a Raktárkoncert-sorozat forgatásán.

Fotó: Bors

Zenésztársaihoz hasonlóan a járvány miatt az elmúlt fél évben szinte teljesen fellépés nélkül maradt, ezért nagyon várta a felvételt.

„Ez egy csodálatos kezdeményezés és mindenki, aki lehetőséget kap, hálás lehet – mondta Tamás. – Számokat inkább nem mondok, de irtózatos mennyiségű koncertet és fellépést mondtak le az országban, ami zenészként nyilván felért egy tragédiával. Viszont több időm volt dalokat írni. Emellett több időm volt magamra, a lelkemmel és a külvilággal foglalkozni. Sokkal fontosabbá vált a családom, az emberi értékek, a szeretteim megbecsülése, és az olyan egyszerű pillanatok, mint például amikor újra kinyílt egy étterem terasza és kiülhettem hosszú hónapok után. Emlékszem, lementem Martonvásárra meg Tatára, hogy ihassak egy kávét, csodálatos érzés volt a bezártság után kimozdulni„ – mondta Tamás.

Milliárdos segítség A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja tette lehetővé a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar kétszáz előadója és háttérembere számára. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában szeptember 21-től folyamatosan megnézhetők lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a Raktárkoncertek nyilvánosságra kerülése előtt számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül a raktarkoncert.hu honlapon és a vonatkozó közösségi média oldalakon. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!