Koncertturnéra indul Korda György és Balázs Klári: Vigyázunk a közönségünk egészségére

A házaspárért odáig vannak a rajongók, akik már nagyon hiányolják a kedvenceiket. A legendás páros azonban hamarosan visszatér a színpadra.

Országos koncertturnéra indul idén novemberben Korda György és Balázs Klári! A népszerű házaspár az elmúlt hónapokban szigorúan betartotta a koronavírus miatt kialakult óvintézkedéseket, jóllehet, már nagyon hiányzik nekik a közönségük.

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„November elején kezdjük a turnét. Szerencsére mi bízhatunk a közönség szeretetében, és boldogok vagyunk, amiért ilyen sokan kíváncsiak ránk. Van olyan város, ahol már előre jelezték a szervezők, hogy a délutáni fellépésünk után szeretnék, ha este is adnánk egy koncertet, mert annyian kíváncsiak ránk!” – mondta el a Ripost-nak Balázs Klári, aki nem tagadja, hogy a koronavírus-járvány miatt ez a turné egy valamiben más lesz.

„Imádjuk a rajongóinkat, nagyon közvetlen a kapcsolatunk velük. A megváltozott helyzet miatt viszont ezúttal kerülni fogjuk a puszilkodást, ölelgetést, hiszen felelősséggel tartozunk értük. A megfelelő távolságtartással nem csak magunkat védjük, hanem őket is.”

Fotó: Ripost

A házaspár ennek ellenére pozitívan látja a jövőt: biztosak abban, hogy ha meglesz a vakcina, a zenei élet és az emberi kapcsolatok is visszatérhetnek a régi kerékvágásba.

„Az a fajta intimitás, amit megszoktunk a közönségtől, akkor fog visszatérni, amikor lesz vakcina. Mi nem csak magunkat féltjük, de a közönségünket is. De ahogy eddig is, úgy most is derűsen tekintünk a jövőbe: biztosan lesz még alkalmunk megölelni a drága rajongóinkat!” - fogalmazott Korda György.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!