Hoppá: Pajkos üzenetekkel bombázzák Weisz Fanni férjét

Szőke bombázók feledtetnék el Weisz Fanni férjével a szakítás miatti szomorúságot. Tüzes üzeneteket találtunk Hajmásy Péter Instagram-oldalán!

Alig telt el két hét, mióta Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter bejelentették, hogy véget ért a házasságuk, máris kapós lett az exkosaras a fiatal, szőke hajú lányok körében. A Ripost tüzes és igencsak szókimondó üzenetekre figyelt fel Péter Instagram-oldalán. Két, a gyönyörű modellre egyébként kísértetiesen hasonlító hölgy, de írhatnánk azt is, hogy Fanni-klónok jelezték a válófélben lévő sportolónak, hogy közelebbről is megismerkednének vele. Hamar elfeledtetnék vele a szakítás miatti szomorúságot. Miközben az exkosaras egyik képe alatt többen azt fejtegették, hogy Péter sokat fogyott, és már az arcára is kiült a bú, írogatni kezdett az egyik szabadszájú menyecske.

Fotó: Ripost

„Igen, szerintem is nagyon szomorúnak tűnik, én szívesen megvigasztalnám. Nem bánná meg” – fogalmazott a hölgy, aki egyértelmű jelét adta annak, hogy szimpatizál Péterrel.

Fotó: Instagram

Miután továbbgörgettük a sportoló fotóit, rövidesen egy újabb pikáns üzenetre bukkantunk.

„Imádom a sushit! Mi lenne, ha egymásról falatoznánk inkább ezeket az ínyencségeket? Jó lenne megismerni téged, sármos és nagyon szimpi vagy! Van kedved ismerkedni?” – üzente meg szándékait lényegre törően egy másik szőke bombázó.

Fotó: Instagram

Bár mindkét hölgy profilja privát, profilképeikből hamar kiderült, hogy nagyon csinosak, de a jelek szerint Péter mégsem kívánt lapot osztani nekik. Rövidesen ugyanis nyoma veszett a szenvedéllyel túlfűtött irományoknak. Jóllehet, az exkosaras keze van benne, aki szélsebesen eltüntette az oldaláról a pikáns üzeneteket. Ez persze nem meglepő, tekintve, hogy Péter semmi esetre sem szeretné azt, hogy Fanni meglássa, és esetleg megbántva érezze magát az ismeretlen hölgyek üzenetei miatt, még akkor sem, ha a gyönyörű modell kezdeményezte a szakítást.

Amint a Ripost elsőként beszámolt róla, alig két héttel ezelőtt két év után ért véget Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter házassága. A válófélben lévő házaspár egy szűkszavú közleményt adott ki, amelyben a részletekbe nem kívántak belemenni, azt azonban elárulták, hogy kapcsolatuk végét nem egy harmadik fél okozta. Váratlan döntésük lesokkolta a hazai celebvilágot, hiszen hét éven keresztül alkottak egy párt, Fanni a családjának is hátat fordított, hogy választottjával legyen. Péterrel végül 2018 augusztusában teljesedett ki szerelmük, amikor barátaik társaságában hivatalosan is kimondták a boldogító igent. Többször beszéltek arról, hogy készen állnak a családalapításra, házasságuk pedig az utolsó pillanatig boldognak tűnt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!