Létrehozva: 2020.06.05.

Ennyi volt: Ezek a sztárpárok mentek szét a koronavírus-járvány alatt

A karatén és az összezártság sok kapcsolat végét jelentette. Nem volt ez másképp a hazai hírességek között sem. Lássuk, kik azok a sztárok, akik a pandémia közepén döntöttek a különválás mellett.

Várkonyi Andi és Zsidró Tamás

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír még április elején, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás külön utakon folytatják. Hamar kiderült, hogy a sztárpár már korábban szakított egymással és igazából idő sem volt arra, hogy bimbózó kapcsolatuk kibontakozzon. „A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt” – mondta el a Borsnak Andi, aki azt is hozzátette, hogy mivel csak négy hónapot járt együtt a mesterfodrásszal, benne nem ejtett mély sebeket az elválás.

Fotó: FEM3

Nagy Bogi és Varga Szabolcs

Két év együttlét után szakított Nagy Bogi és Varga Miklós fia, Szabolcs. A fiatalok a Sztárban Sztár +1 kicsi alatt kerültek közel egymáshoz, és egészen április elejéig úgy tűnt, hogy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élnek. Még februári második évfordulójuk alkalmával készített közös szelfikkel is telepakolták az Instagram-oldalukat. Aztán hirtelen valami megváltozott. A Ripost vette elsőként észre, hogy váratlanul eltűntek a szerelmes fotók. Ezt követően jelentette be Bogi, hogy véget ért a kapcsolatuk, de a pontos okokat azóta sem árulta el.

Dominika és Aurelio

Esküvőre készültek, mégis szakított Dominika és Aurelio – írta meg elsőként a Ripost. A sztárpár évek óta se veled se nélküled kapcsolatban élt, a folyamatos szakításokat rövidesen mindig békülések követték. Úgy tűnik, Dominikánál most végleg betelt a pohár, meghozta a fájó döntést, és elhagyta Aureliót. „Megelégeltem” – írta szűkszavúan Dominika. Mint ismeretes, Aurelio még 2018 szeptemberében jegyezte el kedvesét, aki boldogan mondott igent. Ezt követően tavaly nyáron mégis a szakítás mellett döntöttek, ám a zűrös életű valóságshow-hős élő adásban sírva könyörgött Dominikának, hogy fogadja vissza. A lány nehezen ugyan, de megbocsájtott, és mindenki azt hitte, hamarosan tényleg sor kerül az esküvőre. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a pillanat már sosem jön el.

Hódi Pamela és Tóth Bence

A Ripost elsőként írta meg, hogy válságba került az esküvőjükre készülő Hódi Pamela és vőlegénye kapcsolata. Hamar kiderült, hogy a sztárpár között komolyabb a mosolyszünet, mint azt a barátaik gondolták. Tóth Bence ugyanis összecsomagolt és elköltözött új albérletükből, ahová csak néhány hete költöztek be. A sztáranyuka a hot! magazinnak adott exkluzív interjút, amiben könnyek között vallott a szakítás részleteiről, és megerősítette, hogy felbontották a jegyességüket. „Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút” - nyilatkozta Pamela, aki szerint Bencére rátört a kapuzárási pánik, és nem állt még készen a házasságra. Azt is elárulta, hogy megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem tudtak közös nevezőre jutni. Kulturáltan és békében váltak el egymástól.

Fotó: Markovics Gábor

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Május elején robbantotta fel a világsajtót a hír, miszerint válik Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje, Olivier Sarkozy. A páros nyolc éve kezdett randizgatni egymással, aztán 2015-ben összeházasodtak, és a világ elkönyvelte, hogy a korkülönbség ellenére is igaz szerelem van közöttük. Nos, ez mostanáig tartott. Mary-Kate ugyanis a koronavírus-járvány közepén beadta a válási papírokat. Úgy tudni, a párosnak több problémája is volt, de a legtöbb konfliktust a gyerekkérdés okozta. Sarkozynek az előző házasságából már született két gyereke, és már nem akart több utódot. A válás azonban nem lesz könnyű menet, a New York-i bíróságok a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem foglalkoznak válásokkal, így az Olsen-Sarkozy páros szétválasztását is elhalasztották a pandémia utánra.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újra hódít a retro butatelefon, pörögnek a Nokiák, Ericcssonok

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

vg.hu

Félmilliárd forintos kárt okozott egy figyelmetlen sofőr – videó

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Ezt rontja el mindenki, amikor rakott krumplit készít, te ne tedd!

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: ezek voltak a legviccesebb mondatok

SZTÁRDZSÚSZ

"Bomba Istennő" – megőrülnek a férfiak Kiszel Tünde dekoltázsáért

SZTÁRDZSÚSZ

Molnár Nini spórolásra biztatja az embereket: „Ne add fel idő előtt”

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya