SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt nem tud elválni 17 évvel idősebb férjétől a színésznő

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy házassága zátonyra futott, és a színésznő a jelek szerint hajléktalan is lesz.
  • Szerző: The_M

Nyolc éve mindenkit meglepett, amikor Nicolas Sarkozy testvére, Olivier randizni kezdett Mary-Kate Olsennel, hiszen a nála 17 évvel fiatalabb színésznő ránézésre a lánya is lehetne. Aztán 2015-ben összeházasodtak, és a világ elkönyvelte, hogy tényleg igaz szerelem van köztük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De ez a jelek szerint eddig tartott, ugyanis a színésznő beadta a válási papírokat, miután hónapokkal ezelőtt végérvényesen tönkrement a házasságuk, és már külön is élnek.

Fotó: Profimedia

Azonban a New York-i bíróságok nem foglalkoznak egyelőre válásokkal a koronavírus-járvány miatt, így az Olsen-Sarkozy páros szétválasztását is elhalasztották a pandémia utánra.

Ez viszont roppant kellemetlen a 33 éves Mary-Kate számára. Olivier a bérelt közös lakásukból átköltözött egy másikba, majd május 18-tól felmondta azt az ingatlant, amiben a felesége ott maradt. Vagyis a színésznőnek napokon belül ki kell költöznie, hiába állítja, hogy ezzel hajléktalan lesz, mert a járvány miatt nem tud másik lakást találni magának. Jogilag még Olivier felesége, vagyis a főbérlő szerint a férjével együtt költözött máshova. A kilakoltatása csak akkor hiúsulna meg, ha a bíróság elindítaná a válópert, mert akkor Olivier nem csinálhatna hajléktalant Mary-Kate-ből, hanem köteleznék rá, hogy tovább fizesse a lakást.

Persze Mary-Kate földönfutó nem lesz, hiszen több mint 100 millió dolláros vagyont szedtek össze az ikertestvérével, csak egyszerűen a jelenlegi helyzetben nem tud és nem is akar New Yorkban új otthonra vadászni.

És ezeket olvastad már?