Nem így tervezték: Ez történt egyből a karantén után Tóth Gabiékkal

A baba születése óta először mozdultak ki, de a háromnaposra tervezett kikapcsolódásból egy éjszakát is nehezen tudtak eltölteni Hannaróza nélkül.

Fél éve nem hagyta el otthonát Tóth Gabi. Pontosan azóta, amióta megszületett első gyermeke, ám akkor még nem sejtette, hogy a koronavírus miatt a vártál tovább kell majd bent maradni a lakásban. Az énekesnő ez idő alatt mindenben számíthatott férjére és édesanyjára, aki Hannaróza születése után azonnal lányához költözött.

Fotó: Tóth Gabi / Instagram

Gabiék is nehezen bírták a bezártságot, de betartották a szabályokat. Egészen mostanig, hiszen a kellő óvatossággal már szabad utazni, kirándulni az országban. Gabi édesanyja kapott is az alkalmon, az ő ötlete volt, hogy a fiatal szülők egy hétvégéét, kisbabájuk nélkül, kettesben töltsenek el.

„Gabi édesanyja ránk szólt hogy mozduljunk ki. Szó szerint elhajtott minket otthonról, hogy egy kis időt töltsünk kettesben, hiszen december harmadika, vagyis a kislányunk születése óta nem tettük ki a lábunkat a házból” – kezdte Krausz Gábor, aki megfogadta anyósa tanácsát, és vidékre utazott a feleségével. Egészen Palkonyáig meg sem álltak, hiszen jelenleg ott él Gabi nővére, Tóth Vera, aki szerelmével saját éttermet vezet.

A koronavírus miatt szétszakad egy időre a család, Vera is csak az ablakon keresztül találkozhatott húgával és anyukájukkal is az elmúlt két hónapban. Nem csoda, hogy nagy volt az öröm, amikor Gabiék megérkeztek Palkonyára, ám a vidám pillanatokban is úgy érzeték a szülők, valami hiányzik.

”Eredetileg két éjszakát maradtunk volna, de egyet is alig bírtunk ki a kislányunk nélkül. Hiába tudtuk, hogy Gabi anyukájával a legnagyobb biztonságban van, egyszerűen az elmúlt fél év csak Hannarózáról szólt. Már nem létezik olyan, hogy nélküle... vagyis hát, ezt is meg kell szokni. Mikor elindultunk otthonról, volt, aki azt javasolta, ha valóban szeretnénk kicsit kikapcsolódni, romantikázni, ne is beszéljünk a gyerekről. Megpróbáltuk, de szavak nélkül is értettük egymást Gabival. Ahogy egymásra néztünk tudtuk, hogy nem maradunk tovább. Egy éjszaka lett a kettőből, összecsomagoltunk és már az esti fürdetésre otthon is voltunk. Szerintem ha minden jól alakul és a vírus sem tér vissza, nyáron már két éjszakra is képesek leszünk távol maradni, de az lenne a legjobb, ha inkább Hannarózát is hoznánk magunkkal ” – mondta a séf, aki szerint egy nap is bőven elég volt a feltöltődéshez, hiszen csoda szép helyen jártak és jó emberek társaságában élvezték a szabadságot.

„Gabi imád a nővérével lenni és mivel a párja is a gasztronómia szerelmese, Zolival mindig van közös témánk. Amíg náluk voltunk, jókat beszélgettünk és a helyi finomságokat is megkóstoltuk. Mielőtt elindultunk vissza Budapestre, épp füstölt velőt készítettünk, amihez levittem magammal a saját mobilfüstölőmet” – mesélte a Ripost-nak Krausz Gábor, aki szerint a mondás igaz, mindenütt jó, de legjobb otthon.

Fotó: Krausz Gábor

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A botrányok óta kerüli egymást a Kőgazdag fiatalok pár szereplője

origo.hu

Kerülik egymást a Kőgazdag fiatalok szereplői

life.hu

Hátborzongató dolgokat tesznek a holttestek: igazságügyi orvosszakértő vallott tapasztalatairól

hirtv.hu

Nem szavazta meg az Egyesült Államok Ukrajna támogatását

ripost.hu

Hunyadi Donatella akár Monica Bellucci lánya is lehetne - Fotók

mandiner.hu

Elfogták az ukrán hadsereg magukra hagyott csoportjait az oroszok

origo.hu

Óriási magyar siker! Karikó Katalin Nobel-díjat nyert!

mindmegette.hu

Egyetlen barack miatt került Görög Zita a sürgősségire

origo.hu

Családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (x)

she.life.hu

Nem várt problémákat okozhat a stressz(x)

life.hu

Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Durva! Ezért nem mernek itthon szórakozóhelyre menni Marics Petiék

SZTÁRDZSÚSZ

Szorcsik Viki először és utoljára szólalt meg a Mischinger-botrányról: „Nem megúsztam a pert, mert nem is volt ügy”

SZTÁRDZSÚSZ

Ledobták a textilt, falatnyi bikiniben pózolnak a magyar sztárok

SZTÁRDZSÚSZ

"Volt olyan ismerősöm, aki pont így veszítette el az életét" – kiakadtak az emberek Király Viktor feleségére

SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő tehetség Ördög Nóra kislánya - fotók

SZTÁRDZSÚSZ

Demcsák Zsuzsa is beszólt az injekciótól fogyó celebeknek

SZTÁRDZSÚSZ

Kínos helyzetbe hozta magát a színpadon Harry herceg és felesége