Létrehozva: 2020.05.01.

Karanténban ünnepelte a 18. születésnapját Nagy Bogi

A fiatal énekesnő a koronavírus-járvány miatt nem tarthatott világraszóló bulit, ám ezt utólag egyáltalán nem bánja!

A napokban ünnepelte 18. születésnapját Nagy Bogi, és bár a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításait, az biztos, hogy sokáig fog emlékezni erre a napra. Az énekesnő a helyzetre való tekintettel kénytelen volt lemondani az előre eltervezett ünneplésről, ám szerettei gondoskodtak az emlékezetes pillanatokról. Bogi a Ripost-nak részletesen beszámolt arról, hogyan telt a karanténszülinapja.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

„Soha nem képzeltem, hogy így alakul bármelyik szülinapom, nemhogy a 18. Csalódott semmiképp nem vagyok, sőt épp ellenkezőleg. Meglepően szép volt, és talán így jobban tudtam értékelni és megélni a pillanatokat, mintha a szokásos hétköznapok forgatagában történt volna. Ez volt a legmeghatározóbb szülinapom!” – kezdte a Ripost-nak Bogi, akinek a családja igazán kitett magáért, gondoskodtak arról, hogy a kialakult helyzet ellenére is felejthetetlen legyen a jeles nap. Az első meglepetés nem más volt, mint hogy édesanyja előre kivette a suliból Bogit, ám ami ezután történt, arra biztosan nem számított az ünnepelt.

„A szüleim és a tesóm is vidáman énekelgettek nekem reggel, gondoskodtak arról, hogy jókedvűen induljon a napom. Anyukám életem legfinomabb és leggyönyörűbb áfonyás tortáját készítette el, apukám pedig isteni indiait ételt csinált nekem. Kevesen tudják rólam, de nagyon szeretek enni, és a szüleim mindig a maximumot nyújtják a konyhában is” - fogalmazott az énekesnő. Természetesen Bogiról a barátai sem feledkeztek meg. A szabályokat betartva köszöntötték fel őt az utcáról, megállás nélkül csörgött a telefonja, sőt egy különleges ajándékkal is meglepték.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

A közeli barátaim maszkban és kesztyűben az utcáról ünnepeltek meg, ami persze a távolság miatt elég szürreális volt. Olyan jó lett volna megölelni egymást, viszont hatalmas meglepetést szereztek, még most is alig térek magamhoz! Nagyon örültem, mikor Caramel hívott, ő is felköszöntött, jót beszélgettünk és a mai napig számíthatok rá. Van egy kis csapatom, a menedzsmentem és szakmai mentorom, akik videóhívásban kívántak boldog születésnapot. Egy animátor barátom pedig lerajzolt engem, hihetetlen, nagyon tetszik az alkotása” – árulta el a fiatal tehetség, aki szíve szerint a szabadban ünnepelt volna a családjával és a barátaival, de így utólag egyáltalán nem bánja, hogy az élet ezt átírta.

Bogi egyébként a járvány miatt hazaköltözött a szüleihez Balmazújvárosba. Bevallása szerint a családja nagyban megkönnyíti számára a bezártságot.

„Alapvetően jól bírom a bezártságot és az elejétől fogva komolyan vesszük és betartjuk a karantént, de azért nagyon várom már, hogy minden visszakerüljön a megszokott kerékvágásba. Ugyanakkor hálás vagyok azért, amim van! Próbálom elfogadni a történteket, és most minden energiámmal a dalszerzésre koncentrálok. A zene az egyetlen, ami ennyire feltölt” - jegyezte meg Bogi.

 

Szekeres Adrien lányai is a négy fal között ünnepeltek Szekeres Adrien és családja biztosan sokáig fog emlékezni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre, ugyanis az elmúlt hetekben ünnepelték lányaik születésnapját. Ám ezúttal nem a megszokott módon, hiszen szeretteik és barátaik nem vehettek részt az ünnepségen. „Mindkét lányunk szülinapja karanténszülinap volt, de a helyzethez képest nagyon jól sikerült. A nagyobbik lányomnak ez volt az utolsó, amikor még gyerek. Jövőre már nagykorú lesz. Éppen ezért egy picit szomorúak voltunk, hogy a szeretteink nem lehettek itt velünk, de most ennek így kellett lennie” – mondta lapunknak Adrien, aki természetesen gondoskodott arról, hogy Jázmin és Emília születésnapja így is felejthetetlen legyen: saját készítésű tortával lepte meg őket, és a család köszöntése sem maradhatott el.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott