Családjával együtt vonult karanténba a magyar színésznő: Jó oka volt rá

Kiderült, hogy az egyik ismerőse, akivel találkozott, nagy valószínűséggel koronavírussal fertőződött.

Gryllus Dorka szinte terrorizálta az édesapját, Gryllus Dánielt a koronavírus-járvány miatt. A színésznő minden követ megmozgatott, hogy az édesapja belássa: a saját érdekében kell otthon maradnia.

Fotó: Ripost

„Légyszi, aki még rajtam kívül szereti a hetvenéves, asztmás, amúgy intelligens apukámat, Gryllus Dánielt, az magyarázza el neki, hogy miért ne menjen sehova. Nekem sajnos nem sikerült” – írta le a Facebook-oldalán az aggódó színésznő. Az akciója pedig szerencsére nem maradt hatástalan. Dániel egy hete önkéntes karanténba vonult.

„Köszönöm a kicsi lányomnak, hogy ilyen erőszakos volt, és szinte terrorizált”– magyarázta a Kaláka együttes alapító tagja.

A színésznő pedig örül, hogy kivételesen kemény volt az édesapjával. Kiderült ugyanis, hogy az egyik ismerőse, akivel találkozott valószínűleg elkapta a betegséget.

„Mi egy házban lakunk. Amikor ott állt a lakásunk előtt, közöltem vele, hogy nem jöhet be. Még az ajtón sem léphet be. Először nagyon nem értette. És milyen jó, hogy ennyire kemény voltam! Kiderült ugyanis, hogy az egyik ismerősöm, akivel pár napja találkoztam, nagy valószínűséggel koronavírusos. Így most Kornéllal és a kisfiunkkal, Somával két hétre teljes karanténban leszünk” – magyarázta a Best magazinnak a színésznő, aki hozzátette, szerencsére a bevásárlás miatt sem kell aggódniuk, hiszen van segítségük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!