Nemes ügyekhez adják az arcukat a magyar sztárok

Egyre több hazai híresség bólint rá nemes felkérésekre, hogy népszerűségüket és hatalmas rajongótáborukat kihasználva hívják fel kulcsfontosságú ügyekre a magyarok figyelmét.

Szabó Győző a tudatos közlekedésre hívta fel a figyelmet

Szabó Győző a drogproblémáival kapcsolatos előadásai után most ismét példát statuál a tévében! A Valami Amerika filmek sztárja most a tudatos közlekedésre hívja fel a kiskamaszok és a szüleik figyelmét. A kisfilmek célja, hogy a gyerekek a humorral fűszerezett közlekedési szituációkból ismerjék fel, mire érdemes odafigyelniük a mindennapi közlekedés során, így megelőzve az esetleges baleseteket.

 

Tóth Gabi az Országos Mentőszolgálat új applikációját mutatta be

Tóth Gabi sem először áll jó ügy mellé. Az újdonsült családanya az Országos Mentőszolgálat új, életmentő applikációjának bemutatását vállalta el. Boldogan meséli, hogy egyre nagyobb biztonságban vannak az emberek, és mindenkit arra buzdít, hogy töltsék le az alkalmazást, ami egyébként külföldön is kiválóan használható. „Az Országos Mentőszolgálatnak mindig előszeretettel kampányolok. Nagyon sokan letöltöttétek az életmentő applikációt, aminek segítségével egy gombnyomással tudtok segítséget hívni. Anyaként is nagyon fontos, hogy a kislányomat biztonságban tudjam – mondta Gabi, aki hozzátette, hogy az összes létező gyógyszertár, orvosi ügyelet is megtalálható az alkalmazásban.

Majka a biztonságos szórakozásról beszélt

Majka a rendőrségnek nyújtott segítő kezet, ugyanis egy nagyon fontos dologról kívánt beszélni. A rapper a police.hu hivatalos videójában tűnt fel, amiben a fesztiválszezonnal kapcsolatosan beszélt: tudja, hogy a buli mindig ivással kezdődik, de arra kérte a fiatalokat, csak mértékkel igyanak, továbbá figyeljenek holmijaikra is, nehogy ellopják értékeiket. Majka arról is szót ejtett, hogy ne keveredjen senki csetepatéba, mert „nem kell a hülyékbe beleállni”.

Fotó: Ripost/Sulyok László

Csuja Imre életmentőnek állt

Hatalmas sikere volt a Guy Ritchie által jegyzett Blöff című film egyik sztárjával forgatott reklámfilmek még 2011-ben. Golyófogú Tony mutatta be a nézőknek az újraélesztés legfontosabb szabályait, miközben a háttérben a Bee-Gees száma szólt. A videót a British Heart Foundation készítette, akik lehetőséget adtak az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak a magyar verzió készítésére is. A szerepre egy igazi keményfiút, Balát választották a készítők a Valami Amerika 2- ből. Csuja Imre tökéletes profizmussal hozta a figurát, és mutatja be az újraélesztéssel kapcsolatos teendőket kollégáján, Pindroch Csabán.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Pásztor Erzsi is az OMSZ kisfilmjéhez adta az arcát

Különös szerepet vállalt el Pásztor Erzsi, aki az Országos Mentőszolgálat több kisfilmjében is feltűnt már. A Szomszédok Janka nénije megköszönte a mentők munkáját és arra kérte a lakosságot, mindig legyenek partnerek, ne akadályozzák őket. „Ne nehezítsük meg a mentősök munkáját, mert nagyon nagy szükség van rájuk sajnos. Én nem szeretnék találkozni velük, és senkinek se kívánom, de egy baleset az kiszámíthatatlan és elkerülhetetlen. Ne nehezítsük meg a munkájukat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak Rába Tímea meztelen képei

vg.hu

Melyik lottóval lehet a legtöbbet nyerni? Meglepő statisztikát mutat az elmúlt tíz év

borsonline.hu

Nincs több találgatás: Barátja árulta el, mi okozta Máté Péter halálát

vg.hu

Egy amerikai vadászgép lelőtte a kínai kémléggömböt

ripost.hu

Most adták ki a meteorológusok, fordulatot vesz az időjárás

origo.hu

Összetűzések a láthatáron? Különös dolgot mondott Marics Peti Tóth Andiról

travelo.hu

Farkasok kóborolnak a téli meseországgá változott Plitvicei-tavaknál

ripost.hu

Senkinek sem kell Antal Imre hagyatéka

ripost.hu

Valóságos orvosi csoda, hogy gyermeket vár a TV2 sztárja: „ Csodák márpedig vannak"

ripost.hu

Angyalhoroszkóp: Ezt üzeni az őrangyalod februárra

ripost.hu

Curtis ledobta az atombombát! Elárulta, mikor szakított valójában Kulcsár Edina és Csuti

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb pofont kapott Mazsi: Berki neve nem méltó hozzád!

SZTÁRDZSÚSZ

"Nekem is meg van műtve a cicim" - Sári Évi meglepő vallomást tett

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri hajasbaba: Hatalmasat nőtt Berki Krisztián kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Furcsa, hogy csak most lett vége, mondja a barát Kucseráék házasságáról

SZTÁRDZSÚSZ

Borítékolható volt, hogy nem lesz sikeres Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

SZTÁRDZSÚSZ

Kovács Kati a mai napig nem gyógyult ki teljesen a koronavírus-fertőzésből