Ezt nézd! Durván kipattintotta magát a magyar sztárénekes

Kocsis Tibor sokat változott az elmúlt hónapok alatt. Második otthona lett az edzőterem.

Elképesztő változáson ment keresztül Kocsis Tibor! A sármos énekes az utóbbi hónapokban izmosra gyúrta magát. Leesett az állunk, amikor szembejött velünk a legfrissebb fotója az Instagramon. Rögtön tárcsáztuk is Tibort, aki boldogan számolt be a részletekről, és arról, hogy szinte második otthona lett az edzőterem.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Azt mondhatom, hogy az edzés mára igazi szenvedéllyé vált az életemben. Igen, mostanra egyre jobban látszik a változás. Komoly munka is van mögötte” – mondta nevetve lapunknak az énekes, aki idejétől függően heti három-négy alkalommal jár egy héten az edzőterembe. „Nyugisabb időszak volt, így rendszeresen tudtam járni. Most kardiózni próbálok kicsit többet.„

Tibor kérdésünkre elárulta, hogy a saját szórakoztatásán kívül komolyabb céljai nincsenek az edzéssel, tehát egy testépítő verseny például szóba sem jöhet nála.

”Semmiképpen nem mennék versenyre, én sokkal jobban szeretem élvezni az életet annál, mintsem, hogy versenyszerűen csináljam. Azt gondolom, hogy nem is tudnám tartani azt a fegyelmezett életmódot. Szeretek enni, néha bulizni, és a munkából kifolyólag rendszertelen életet is élek. Persze minden tiszteletem azoké, akik belevágnak. Nekem az a célom a testépítéssel, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és most, hogy látom a változást, újabb löketet ad, hogy csináljam és persze jól esik, hogy mások is észreveszik” – tette hozzá az énekes.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!