Kukkants be Hevesi Tamás badacsonyi nyaralójába, a turisták is imádják

Európa vezető szálláshelyei közé választották az énekes nádfedeles házát.

Óriási elismerésben részesült Hevesi Tamás, a Booking nevű szálláskereső portál ugyanis a vendégértékelések alapján Európa vezető szálláshelyei közé választotta badacsonyi vendégházát.

Fotó: Facebook

A fociedzőként is dolgozó énekes eredetileg saját használatra építtette a csendes környezetben fekvő nyaralót, ám feleségével, Krisztával nem tudtak elég időt lent tölteni, ezért Tamásnak döntenie kellett: vagy eladja a házat vagy vállalkozást indít és kiadja a kikapcsolódni vágyóknak.

„Végül úgy határoztam, hogy kiadom turistáknak a nyaralót. A Bookinggal és az Airbnbvel is együttműködünk, és szerencsére remek visszajelzéseket kapunk. Persze hozzá kell tennem, hogy rendkívül igényesen rendeztem be a házat, ami tökéletesen illeszkedik a badacsonyi környezetbe. Nádfedeles, tornáca is van és nagyon fontos, hogy teljesen műanyagmentes. Imádom a fát, a terméskövet és a kovácsolt vasat, és ez vissza is köszön a ház berendezésén. A kikapcsolódni vágyók azt is szeretik, hogy a nyaraló kutyabarát, csak az emeletre nem mehetnek fel a négylábúak” – kezdte a Ripost-nak Hevesi, aki azt is elárulta, hogy az ár megállapításánál egyáltalán nem vette figyelembe a vetélytársak árait.

Mivel igazi világutazó, pontosan tudta, mennyit kérhet egy éjszakáért. Ám mivel biztosra akart menni, az első évben próbaárat állapított meg, a vendégek pedig elkezdtek gyűlni.

„Idén a 10-ből 8,9 pontot kaptunk azoktól, akik már megszálltak nálunk. Érdekes, hogy tavalyelőtt és tavaly több volt a külföldi vendég, idén viszont ugyanannyi külföldi jött, mint magyar. Két bejárónő van, aki átadja a kulcsokat és elmagyarázza a szabályokat. Szerencsére a vendégek nagyon vigyáznak a házra, egyszer fordult csak elő, hogy egy külföldi család elfogadhatatlan állapotban hagyta ott a nyaralót” – árulta el lapunknak a sokoldalú énekes.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!