Hajszálon múlott az élete a magyar rádiósnak

Pordán Petrával férje kedveltette meg a száguldást. Olyannyira, hogy a speed-motorozás lett a páros egyik kedvenc hobbija. Biztonságukra nagyon figyelnek, ám egy balesetet így sem tudott elkerülni a rádiós műsorvezető és férje.

Pordán Petra és férje szinte már az egész országot bejárta két keréken. A rádiós műsorvezetővel párja, a MotoGP házigazdája, Balogh Tamás kedveltette meg a motorozást, ami végül közös hobbijuk lett.

Fotó: Sláger TV

„A férjem révén ismerkedtem meg a motorok világával. A speed motorok a kedvenceink, egy ilyennel járjuk az országot, amikor időnk engedi” – mondta el a Sláger FM műsorvezetője, aki hozzátette, neki nincsen jogosítványa, így mindig a párja vezet.

„Szeretem azt a szabadságérzést, amit a motorozás ad. Ha jó idő van gondolunk egyet, motorra ülünk és már ott is vagyunk a Balatonnál. Belföldön sokat utazunk így” – árulta el a csinos műsorvezető, aki azt is elmondta, hogy mindig nagyon ügyelnek a biztonságra, ám egy kisebb balesetet így is átélt már férjével.

„Eddig egyetlen alkalom volt, amikor mindkettőnk szívverése megállt egy pillanatra. Nagy sebességnél nekünk repült egy galamb, amitől mindketten megijedtünk. A férjem ura maradt a helyzetnek, így nem történt nagyobb baj. A történtek után lelassított, félreálltunk és megnyugtattuk egymást. Ilyen bármikor előfordult, de remélem többször nem kell hasonlót átélnünk” – emlékezett vissza Pordán Petra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!