Kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét: döbbenetes, mi tűnt el az autójából

Mindig történik valami Gábor Zsazsa özvegyével. Nagy értékű holmikat loptak el tőle.

Kirámolták Gábor Zsazsa özvegyének autóját. Frédéric von Anhalt a szokásos esti edzése után sietett Los Angelesben a Santa Monica Boulevardon parkoló autójához, amikor felfigyelt a földön heverő üvegszilánkokra.

Fotó: Profimedia

Felpillantva a kocsira, sokként érte a látvány: betörték a jobb oldali hátsó ablakot. A rabló nem hezitált, mindent vitt, ami mozdítható volt. Egy Louis Vuitton táska, egy Gucci öltöny és egy Cartier szemüveg cserélt jogtalanul gazdát.

A rendőrségi adatok szerint 25000 dollár, azaz több, mint 7 millió forint kár érte a 76 éves herceget. Ezenkívül pedig eltűnt egy nagyon fontos mobiltelefon is, ami a tartalma miatt felbecsülhetetlen Anhalt számára. „Összesen három telefonom van. Egy a család és a barátok számára, a másik az üzletre, a harmadik pedig csak szexre” – magyarázta a herceg egy német lapnak. Szerencsétlenségére ez utóbbinak veszett nyoma, annak a 30-40 nőnek az elérhetőségével, akik magányos óráiban tették boldoggá Gábor Zsazsa özvegyét.

Úgy tudni, az utcai kamerák rögzítették a lopást, így nem veszett el teljesen a remény, hogy a zsaruk elkapják a tettest. De Anhalt sem bíz semmit a véletlenre! 10000 dollár, azaz 3 millió forint jutalmat ad annak, aki megtalálja és visszaszolgáltatja neki a pótolhatatlan készüléket.

A képeket az autóról ide kattintva megnézheted!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!