Létrehozva: 2019.08.01.

Férje szeretője mentette meg Soma Mamagésa házasságát

Soma Mamagésa sokak számára megosztó személyiségnek számít.

Soma Mamagésa egy buja, a spiritualitásra nyitott alkotó ember, aki belátja, hálás lehet a férjének, hogy több mint húsz éve képes alkalmazkodni a néha igen csak furcsa szeszélyeinek.

Soma nem mindennapi dolgokkal foglalatoskodik, ahogy gondolkodás módja is eltérő a nagy átlagtól. Az elmúlt néhány évben a csoportos méhtisztító szertartásaival hívta fel magára figyelmet. Az egyik ilyen átszellemült eseményen történt meg, hogy Soma megvilágosodott.

"Amióta elkezdem a csoportos méhtisztító szertartásokat, mélyülő monogámiában vagyok. Ez azt jelenti, hogy hatodik éve még gondolatban is csak a férjemmel vagyok, ami egy nagyon izgalmas kaland számomra. Bevallom, az első néhány év után, miután meglettek a gyerekek én elkezdem kikacsintgatni. Több futókalandom is volt a kapcsolatom mellett” – árulta el Soma, aki kezdetben titkolózott a férje előtt.

"Az elején el kellett mennem egészen Amerikáig, hogy meg tudjam tenni, hiszen van egy olyan mondás: „Ha olyan messze vagy, hogy azt sem tudod, hol vagy, az olyan mintha meg sem történt volna". Persze tudjuk, hogy ez nem így van! Az első alkalom után lelkiismeret-furdalásom volt, de ha kinyílik egy kapu, az ember könnyebben tud ki-be járni rajta. A férjem kellőképpen ismert és elképesztően nagyvonalú és bölcs ember volt. Annyira szeretett, hogy csak arra kért, ne mondjam el a részleteket. Nyilván érezte és tudta, hogy mi történik. Egy darabig nagyon fájt neki aztán mondjuk úgy, hogy elvesztette az érzékenységét a sebezhetőségét.  Csak gyűlt a kontómra a sok fájdalomokozás” – emlékezett vissza az ujegyensuly.hu-nak adott interjújában az énekesnő, aki akkoriban a bűntudat miatt el is akart válni.

"Egy elmélet szerint, többnyire nem az a fél akar kiszállni a kapcsolatból, akit megbántottak, hanem aki a fájdalmat okozta, mert úgy érzi, hogy túl sok kárt okozott. Nálunk is így volt, én kezdtem zilálni a kapcsolatot. Kitaláltam, hogy váljunk el. Ezután furcsa dolog történt, elkezdtem nagyon vonzónak látni és szexinek. Teljesen megváltozott a kisugárzása. Később megtudtam, hogy ennek egy másik nő volt az oka. Már együtt volt egy nála 26 évvel fiatalabb lánnyal, akivel szerelemre is lobbant. Akkor éreztem meg, hogy mennyire fontos a számomra. Emlékszem, már öt hónapja volt szerelmes ebbe a lányba, amikor kimentem a mezőre, összerogytam és zokogtam. Sírás közben azt érzetem, hogy ez még nem elég a bűnhődésből. Fájt, hogy nem ér hozzám, hogy már nem kellek, hogy másnak adja azt a figyelmet, amit korábban én kaptam. Akkor kezdtem el átérezni azt a fájdalmat, amit neki okoztam. Két év után azt mondtam, kinyitom az ajtót és nem állok a boldogsága útjába és akkor ő riadt meg, azonnal bezárta azt a másik ajtót. Ezután kellet egy év, hogy visszaálljon közöttünk a bizalom. Szerintem ez egy óriási tanítás volt. Egyetlen egyszer találkoztam azzal a lánnyal és megköszöntem neki, hogy segített kiegyenlíteni az adósságot, általa menekült meg a kapcsolatunk”

– mesélte Soma

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét