Várandós a felesége, mégis örökbe fogadna egy gyermeket Németh Kristóf

A színész nem tartja kizártnak, hogy ha továbbra is jól alakul az életük és megengedhetik maguknak, akkor idõvel egy újabb gyermekkel bõvüljön a családjuk.

Még az idén kétgyermekes édesapává válik Németh Kristóf! A népszerű színésznek az előző házasságából van egy tizenegy éves fia, Lóci, feleségével, Szikriszt Zitával pedig hamarosan megszületik első közös gyermekük.

A pár nem tartja kizártnak, hogy idővel tovább bővül a családjuk, hiszen Kristóf mindig is nagycsaládról álmodott. Ám, mindezt nem feltétlenül a hagyományos módon képzelik el, szívesen örökbe fogadnának egy gyermeket.

"A Jóisten a tenyerén hordoz minket minden tekintetben. Ha tudunk úgy dolgozni, tudunk olyan életszínvonalat megteremteni, hogy a mi egészségesen fejlődő nagycsaládunk szépen tudjon élni, akkor adott esetben az örökbefogadás is szóba jöhet valamikor" - mondta el a Családvarázs új részében a színész.

Kristóf szerencsésnek tartja magát, mert nagyfia, Lóci jól nevelt: a gyermek pontosan tudja, mikor és hol van az a bizonyos határ.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!