Õszinte vallomás: Új drogra váltott Curtis

Curtis hat hét rehabilitáció után, még hónapokig terápiára szorul, ám úgy érzi, jelenleg megingathatatlan.

A rapper mostantól a zenét használja drogként és szeretné, ha mások is inkább a dalait élveznék a tudatmódosító szerek helyett.

Curtis a %RIPOST%-nak adott interjújában őszintén beszélt érzéseiről, magánéletéről és az útról, ami előtte áll.

%RIPOST%: Kezdjük a jó hírrel! A Nem Maradok Padlón című új dalodat már több mint nyolcszázezren látták. Gondoltad volna, hogy a drogbotrány után, még mindig ilyen sokan bíznak benned és szeretik a zenédet?

Curtis: Nagyon boldog vagyok! Bízom benne, hogy vasárnapra elérjük a bűvös egymilliót. Két és fél napig volt első a nóta a Youtube-on, nagyon sok előadó örülne, ha egy hónap után ilyen nézettsége lenne. Nekünk sikerült négy nap alatt. Bevallom, nem bíztam ebben a dalban annyira, a következő számot érzem igazán húzósnak az új lemezemről.

%RIPOST%: Az egyik mondat nagyon megfogott. „Curtis visszatért az utcára, mert igény van mindig a cuccára.” A cucc mit szimbolizál?

Curtis: Nyolc dalt írtam a rehabon, ez is köztük volt. Bár első hallásra úgy tűnik, ez megint a kábítószerről szól, de ez véletlenül sem igaz. Ez a szám arról szól, hogy inkább a zenémet használják drogként, mint bármilyen más tudatmódosító szert.

Ha a teljes interjúra kíváncsi vagy, olvasd el a %RIPOST% szombati lapszámát!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!