Pamela haragjára figyelmeztetik követői Berkit

Mielõtt a sztáranyuka elutazott volna az Ázsia Expressz 2 forgatására, világosan fogalmazott Nati folyamatos posztolásával kapcsolatban...

Bár Hódi Pamela szeretné, ha kislányáról kevesebb fényképes poszt születne a jövőben, Nati édesapja és annak új kedvese ezzel az igénnyel nem sokat törődnek. Amint Pamela elutazott az Ázsia Expressz 2 forgatására, mind Berki Krisztián, mind Mazsi közösségi felületeit elárasztották a kislánnyal közös fényképek.

Ez tűnt fel Berki követőinek is, akik kommentáradatban figyelmeztetik őt arra, hogy Pamelának nem fog tetszeni ez a hozzáállás. Az édesanya egyébként elutazása előtt kifejtette, miért szeretné visszafogni Nati önkényes szerepeltetését.

"Nati posztolása az oldalamon!

Megpróbálom elmagyarázni miért is szerettem volna megszüntetni róla a képek és videók posztolását.

Ugyan a médiában nőtt fel, de mára »nagylány« lett . Hamarosan iskolába megy, írni, olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni). Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit meg szerettem volna valósítani, az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról! Így hát jogosan kérdezitek nap mint nap, hogy akkor Én miért nem teszek közzé róla képet? Higgyétek el, hogy Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szívem szerint mindennap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne! Nati éppen abban a korban van, hogy nem szereti, ha fotó készül róla, csak akkor, amikor Õ szeretné, és el is mondja, hogy tetszik-e neki vagy sem. Viszont amiért ennyien hiányoljátok, és az előbb írtak miatt, arra gondoltam, hogy ritkán teszek ki róla képet, ami neki is egy kedves pillanat”

- írta indulás előtt Pamela, aki utoljára tavaly decemberben mutatta meg kislányát a közösségi oldalán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!