Kórházba került Hajdú Péter, külföldön lett rosszul

A mûsorvezetõ pihenni, feltöltõdni utazott kedvesével Ciprusra, ám az idillinek induló úton nem várt esemény történt.

Kellemetlen véget ért Hajdú Péter áprilisi kiruccanása. A műsorvezető új kedvesével, Alföldy Annával repült a szerelem szigeteként is emlegetett Ciprusra, ám nem sokáig pihenhettek önfeledten. A %RIPOST% megtudta: Hajdú váratlanul lebetegedett, gyomorinfluenzát kapott. Olyan komoly volt a baj, hogy kórházba is került.

Hajdú Péter pihenni, feltöltődni utazott kedvesével Ciprusra, ám az idillinek induló úton nem várt esemény történt. Hajdút váratlanul ágynak döntötte egy betegség, fájdalmas hasi görcsök kínozták, émelygett, nagyon rosszul érezte magát. Hamar kiderült, a műsorvezető gyomorinfluenzát kapott. Egyik nap annyira felment a láza, hogy nem volt mit tenni, be kellett vinni a helyi kórházba.

"Négy napra utaztunk ki, ebből sajnos kettő és felet feküdtem. Sőt, kórházba is kerültem. Nagyon felment a lázam, rosszul éreztem magam. Az egyik kinti barátom bevitt a helyi klinikára. Lázcsillapítót kaptam, azt mondták az orvosok, ha nem megy le a lázam, akkor bent is kell maradnom, de végül fél nap után kiengedtek. Utána már jöttünk is haza"

- kezdte a %RIPOST%-nak Hajdú, aki még itthon fertőződött meg, de a tünetek csak Cipruson jelentkeztek. Pont a legrosszabbkor, hiszen a tévés egy igazán romantikus, mozgalmas négy napot tervezett Annával, akivel január óta alkot egy párt.

Hajdú azt is elárulta, most milyen állapotban van. A részleteket megtudhatod a %RIPOST% csütörtöki lapszámából!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!