Bébibumm a sztárvilágban, sorra születnek a magyar kisbabák

Még csak most kezdõdött el az év, máris számos hazai híresség jelentette be, hogy 2019-ben bõvül a családjuk! A hazai sztárok semmiben nem különböznek a civil szülõktõl: összeállításunkból kiderül, hogy ugyanazokkal az örömökkel és aggodalommal találják szemben magukat kismamaként, mint bárki más.

Tücsiék sokáig szenvedtek a névválasztással

Tücsi és vőlegénye, Sofron István már tűkön ülve várják, hogy végre kezükbe foghassák első gyermeküket.

A népszerű modell a 36. hétben jár, és szinte minden szükséges holmit megvettek már ba abájuk számára, ám a névválasztással komoly gondjuk akadt. Tücsiék hónapokon keresztül válogattak, mire megtalálták a végső befutót.

Elsődleges szempontjuk az volt, hogy kislányuk nevét nemzetközileg is megértsék, így esett a választásuk a Nara Shopie-ra.

„Nehezen választottuk ki, mert azt gondolom, hogy nagy felelősség egy kis csöppséget egy életre elnevezni. Ráadásul két nevet adunk neki, mivel így van esélyünk arra, hogy legalább az egyik tetszeni fog a kislányunknak, mikor nagyobb lesz” – árulta el Tücsi a részleteket.

 

Még nem tudni a baba nemét

Cooky és Debóra második babájukat várják. Ez a terhesség a vártnál jobban megviseli a kismamát, aki lassan túl van a harmadik hónapon.

„Debóra elkerüli a konyhát, mert émelyeg az illatoktól. Sokat fogyott is, mert a terhesség első hónapjaiban állandó rosszullétek kínozták, semmilyen étel nem maradt meg benne” – árulta el a rádiós, aki mindenben támogatja jegyesét és nagyon boldog, hogy ismét apuka lesz.

„Másfél év lesz a két gyerek között, szerintem ez jó így. Azt még nem tudjuk, hogy fiú lesz vagy lány, de mivel van már egy kisfiúnk, örülnénk egy lánynak. A legfontosabb mégis az, hogy egészséges legyen”  – szögezte le Cooky, aki még szeretne Debórával gondolkodni a lehetséges névvariációkon.

A további részleteket megtalálod a %RIPOST% napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!