Megszólalt Curtis: meglepő, mit üzent Majkának

A rapper a Csak show és más semmi elsõ adása után elismerte, már nem foglakozik a múlttal. Pedig nem is olyan régen még úgy tûnt, soha nem bocsájt meg Majkának.

Megenyhült Curtis! Úgy tűnik, már nem haragszik Majkára. Mint ismeretes, augusztusban robbant bombaként a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatja. A műsorvezető megelégelte egykori barátja csapongó életvitelét, nagy nyilvánosság előtt egy koncerten jelentette be, hogy Curtis drogproblémái miatt nem állnak többé együtt színpadra.

Ezután sokan támadták Majkát, mondván, elárulta barátját. A nyilvános sárdobálás után azonban Curtisnek nem fordítottak hátat, esélyt kapott a TV2–től a Csak show és más semmiben, egyre több koncertje van. Úgy néz ki, nem jött ki rosszul ebből az egész helyzetből, de különböző rejtélyes Facebook-posztokon kívül nem igazán foglalt állást a témában.

Néhány héttel ezelőtt a TV2 őszi sajtótájékoztatóján például még Majka köszönését sem fogadta.  Akkor a műsorvezető lapunknak elárulta, hogy érez a történtek után. „Én nem haragszom Curtisre, sőt senkire nem neheztelek, de már nem érdekel ez az egész, nem foglalkozom tovább vele" – mondta Majoros Péter, aki ezután az egyik koncertjén is elérzékenyülve jegyezte meg, hogy ő és a banda még szeretik Székit.

Nos, hiába hangoztak el a szép szavak, Attila ekkor még hajthatatlan volt. "Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég, mert én nem fogok, amíg élek..."- írta közösségi oldalán Curtis, aki egészen múlt péntekig teljesen elhatárolódott, ha Majkáról kérdezték. A Csak show és más semmi adása után azonban feloldódott egy kicsit.

Nem haragszom Majkára, minden jót kívánok neki és sok sikert az életében

– fogta rövidre a rapper, aki vélhetően már csak a jelennel akar foglalkozni és igyekszik egyedül is nagy sikereket elérni. Most még kilenc hétig a Csak show és más semmiben szórakoztatja a nézőket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!