Döntöttek az orvosok: Így mentenék meg Orbán Józsi életét

A Ripost nemrég elsõként számolt be arról, hogy a zenész újra kórházba került, mert képtelen volt enni.

Orbán Józsi tavaly ősszel tudta meg, hogy az agyában és a tüdejében is daganatos elváltozások vannak, azóta a gyógykezeléseknek köszönhetően az agyából szinte teljesen eltűnt a daganat.

Kezdetben úgy tűnt, hogy a 100 Folk Celsius frontemberének kedélyállapota is javulni fog, de épp az ellenkezője történt. Teljesen magába fordult, nem evett, csak egy helyben feküdt, ezért néhány napja ismét kórházba került.

Benkő László fia a betegség kezdete óta a zenész mellett volt. Balázs  a %RIPOST%-nak elárulta, Orbán Józsi jelenleg nagyon rosszul van.

 "Nem tudok semmi jót mondani Józsiról, nagyon ramaty állapotban van. Még mindig nem eszik, a kórházban intravénásan, infúzióval etetik. Nincs sok ereje, sétálni sem tud, de nem is akar, és ez a nagyobb baj! Teljesen elhagyta magát, semmilyen erőfeszítést nem tesz a gyógyulásért, amiért nagyon mérges vagyok rá. Az is aggaszt, hogy többet alszik, mint amennyit ébren van

– aggodalmaskodott Benkő László fia, aki mihamarabb szeretné barátját kihozni a kórházból.

Ha tudni szeretnéd, milyen feltételek mellett hagyhatja el a kórházat Orbán Józsi, olvasd el a %RIPOST% szerdali lapszámában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!