Nacsa Olivér: Meg kell védeni a kultúránkat

Nacsa Olivér szerint a magyar kormány volt az elsõ és talán az egyetlen, amely felismerte, hogy milyen valós veszélyeket rejt az illegális bevándorlás.

Nacsa Olivér – ahogy három éve, a menekültválság kezdetekor – most is kiáll a magyar kormány politikája mellett.

"Akkoriban a magyar kormány volt az első és talán az egyetlen, amely felismerte, hogy milyen valós veszélyeket rejt ez a folyamat a jövőre nézve. Mára beigazolódott, hogy Európának rendkívül komoly problémával kell szembenéznie"

– kezdte a humorista a Magyar Időknek adott interjújában

"Az a politika, amelyet a magyar kormány képvisel, már akkor is úgy véltem, hogy az egyetlen járható út. Az, hogy bevándorlóország leszünk-e vagy sem, nem aszerint dől el, hogy ki liberális érzelmű és ki konzervatív, mert erre egész egyszerűen egyfajta válasz létezik, a józan ész válasza. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a magyarországi ellenzék ezzel kapcsolatos kommunikációján.

Ott teljes a zűrzavar és a káosz, és nagyon remélem, hogy ezt a választópolgárok is látják

– mondta Nacsa, akinek élnek rokonai Bécsben, így pontosan tudja, hogy milyen állapotok uralkodnak már Ausztriában is.

"A családom egy része Bécsben él, így testközelből tapasztalom ezt a jelenséget. Lázár János videójáról, amelyikből a liberális oldal nagy botrányt kavart, azt kell mondanom, hogy teljesen megfelel a valóságnak, egészen elképesztő állapotok uralkodnak Ausztriában és azon belül Bécsben. Én továbbra is azt gondolom, hogy a keresztény-zsidó kultúrát nekünk meg kell védenünk, a kétezer éves európai identitást meg kell, hogy őrizze a kontinens. Ez csak nagyon határozott fellépéssel érhető el (…) Úgy látom, hogy a világon végre kezdenek teret nyerni a konzervatív erők, egyértelműen érzékelhető valamiféle reményt keltő, új irány, amelyik azt jelzi, hogy az európai emberek többsége is azt mondja, hogy a balliberális elit felelőtlen politikájával nem ért egyet, és a magyar kormány álláspontjának megfelelő politikát támogat"

– tette hozzá a humorista.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!