Létrehozva: 2018.01.01.

Ezek történtek tavaly a magyar sztárvilágban

Lefújt esküvõk, széthullott házasságok és felmelegített kapcsolatok: íme 2017 új sztárszerelmei és szakításai...

A tavalyi év kedvezően alakult néhány magyar híresség magánéletében, hiszen aki keresett, talált magának szerelmet a 2017-es esztendőben. De, ne feledkezzünk el a szakításokról sem! Hazánk celebritásai hadilábon álltak hűséggel és a kitartásban sem jeleskedtek.

Akiknek szerelmet hozott az év

Sírva mondott igent Kiss Ramóna a sztárkézisnek

Barátságból lett szerelem Kiss Ramóna és Lékai Máté között. A műsorvezető ujjára kicsivel több mint fél év után húzott gyűrűt kézilabdázó kedvese. Rami nem gondolta, hogy Máté megkéri a kezét, de úszik a boldogságban” – mesélte a pár közeli barátja, aki úgy tudja, a jegyesek már javában tervezi a 2018-as esküvőjüket.

Újra boldog szakítása után Király Viktor

Az énekes volt barátnője, Nagy Réka Valentin-napon hozta nyilvánosságra, hogy szakítottak Viktorral. A fiatalok békében váltak el egymástól, így az okokról sem meséltek, de úgy tudni nem volt elég idejük egymásra. Viktorra azonban nem sokáig maradt facér. Egy baráti társaságban megismerkedett Anitával. „Szerelem volt első látásra. Viktor elkérte a számomat, és éreztem, hogy hívni fog. Az első randink Kecskeméten volt, azóta egy pár vagyunk, nem bujkálunk, nem titkoljuk a kapcsolatunkat” – mondta el Anita, aki a Sztárban Sztárra is elkísérte kedvesét.

Dobrády Ákos és Iszak Eszter újra egymásra találtak

Hosszú hónapokon keresztül tagadta Iszak Eszter és Dobrády Ákos, hogy 2016 augusztusi szakításuk után újra egy párt alkotnak, de 2017 januárjában együtt utaztak Amerikába. Öt hónappal később a %RIPOST% exkluzív romantikus fotókat közölt róluk a Bruno Mars-koncerten, ám ők tagadták a szerelmüket. Ki tudja miért, hiszen Ákos júliusban egy interjúban végül elismerte: valóban együtt vannak Eszterrel és már a családalapításon gondolkodnak.

Stohl András mindent eldobott az új szerelemért

A színész 2016 őszén költözött el fóti otthonából, és hagyta el több mint tíz év után gyermekei édesanyját, Ancsikát. Stohl újra szerelmes lett, egy színházi büfés, Vica csavarta el a fejét. A színész eleinte titkolta az új nőt, de végül mesélt a mindent elsöprő érzelmeiről. „Tizennégy évvel ezelőtt már felfigyeltünk egymásra, de akkor nem volt lehetőségünk megismerkedni. Egy évvel ezelőtt újból összefutottunk, erre mondják, hogy jó időben voltunk jó helyen. Meglátni és megszeretni – valahogy így történt” - mondta a színész egy hetilapnak.

Első közös gyermeküket várják Cookyék

A rádiós több mint egy éve, egy munka kapcsán ismerkedett meg a nála 27 évvel fiatalabb Debórával, aki azonnal elvarázsolta őt. A szerelmesek hamar összeköltöztek, Cooky pedig édesanyjának is bemutatta választottját. Nem vártak sokáig a családalapítással: szeptemberben bejelentették: 2018 februárjában megszületik a kisfiuk, aki a Kevin nevet viseli majd.

14 évvel fiatalabb Németh Kristófnál a barátnője

Másfél év után 2016 tavaszán Németh Kristóf és kedvese, Judit úgy döntött külön folytatják. Bár Kristóf nem kereste görcsösen a szerelmet, hamar megismerkedett Zitával, akivel tökéletes a harmónia közöttük. A színész fia, Lóci is jól kijön apja új választottjával. „Zita egy visegrádi hotelben dolgozik, ahová mi Lócival gyakran járunk. Mindig is szimpatikusnak találtuk a másikat, de az élet mindig valahogy úgy hozta, hogy sosem voltunk egyszerre szinglik. Most augusztusban egyikünknek sem volt párja, ezért elhívtam egy randira. Ezt több randevú követte, és viszonylag hamar világossá vált, hogy jól érezzük magunkat egymással” – mondta Kristóf.

Akiknek szakítást hozott az év

Loláék másodszorra is lefújták az esküvőt

Csúnya szakításuk után Lolának ismét feltette a nagy kérdést egykori párja, Bence. A 29 éves énekesnő lázasan készült a menyegzőre, és az esküvői ruháját is kiválasztotta. Ám a nagy nap sosem jön már el, hiszen a fiatalok másodszor is felbontották eljegyzésüket. „Hiába fogadkoztunk, hogy másodszor mindent jobban csinálunk majd. Először egy ideig minden szebbnek tűnt, de aztán ugyanoda lyukadtunk ki, ahova régen: nem foglalkoztunk eleget egymással. Belekényelmesedtünk a kapcsolatba” – mondta el Lola, aki pontot tett a se veled-se nélküled kapcsolat végére.

Elhagyta családját Kiskeró

Kerényi Miklós Máté 2017 nyarán, egy évvel esküvőjük után költözött el Dancs Annamaritól. Házasságukat kilenchónapos gyermekük, Ádám sem tudta megmenteni. Mint kiderült, Kiskeró beleszeretett az Operettszínház legfiatalabb üdvöskéjébe, Kardffy Aishaba. Aki ismer engem, tudja, hogy Mátét rajongásig szerettem. Õ hozott egy döntést, amit nekem el kellett fogadnom. A kilenc hónapos kisfiamra szeretnék most koncentrálni” – nyilatkozta a szakításról Dancs Annamari.

Esküvő helyett szakított Berki és Pamela

Ember legyen a talpán, aki követni tudta Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatát a tavalyi évben. Minden szakításukat és békülésüket titok övezte, a tisztánlátást ráadásul a felek ellentétes magyarázatai is megnehezítették. Bár a nyáron még esküvőre készültek, lefoglaltak egy vidéki kúriát, Krisztián derült égből villámcsapásként közölte a hírt: nem lesz esküvő. Bár akkor tagadták, hogy szakítottak volna, azóta kiderült, végleg lezárták a kapcsolatukat, csak a lányuk miatt kommunikálnak.

Nacsáéknál három év után hűltek ki az érzelmek

Nacsa Olivér szeptember végén a Facebook-oldalán jelentette be, hogy véget ért a kapcsolata Pataki Szilviával, és az eljegyzést is felbontották. A pár egy közeli barátja elárulta, már a nyáron sem lehetett együtt látni őket, noha évek óta együtt is éltek. Azt beszélik, nem egy harmadik miatt ért véget a kapcsolatuk, pusztán kihűltek az érzelmeik.

Két eljegyzés után sem állt oltár elé Dér Heni

Az énekesnőt Vincze Gábor focista 2015-ben kérte először feleségül. Heni azonban közvetlenül az esküvő előtt futamodott meg. Majd másfél év különlét után újra megpróbálták együtt. 2016 szilveszterén jelentették be: Gábor ismét eljegyezte az énekesnőt. A boldogságuk azonban alig tíz hónapig tartott. Kiderült, egyszerűen nem tudták elfogadni egymás rigolyáit.

7 év házasság után szakított Kovács Patrícia

A színésznő és férje, Gusztos Péter kilenc évet töltöttek együtt, miután az elválás mellett döntöttek. Elmondásuk szerint az utolsó két évben keményen küzdöttek házasságuk megmentéséért, de mindhiába. Egy közös lányuk született, Hanna Lujza, akit a jövőben is közösen nevelnek majd. Azt éreztem, hogy mindig valakinek vagyok a valakije. Eljött a pont, amikor azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot” – mondta el a NőComment című talkshowban a színésznő.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott