Rúzsa Magdi lakását tette zálogba a koncertjéért

Magdi a Megasztár megnyerése után saját kezébe vette sorsa és karrierje irányítását és keményen dolgozott, hogy elérje álmait.

Rúzsa Magdi pályája 11 évvel ezelőtt vett óriási lendületet a Megasztár harmadik szériájával, amit toronymagasan megnyert. Karrierjét azóta tudatosan építi, de még így is hatalmas kockázatokat kell vállalnia, ha egy Aréna koncertet szeretne tető alá hozni…

Az énekesnő először tavaly, karrierje tizedik évfordulóján döntött úgy, hogy elérkezett a pillanata egy jubileumi nagykoncertnek, amivel végül a nagy érdeklődésre való tekintettel duplázni kellett. Ezzel teljesült számára minden előadó álma. Igen ám, de Magdi hatalmas kockázatot vállalt ezzel, hiszen egy ilyen nagyszabású koncert költségei több tízmillióra rúgtak, amiért neki kellett felelősséget vállalni.

„Itthon a zenei élet nem úgy működik, mint Amerikában, ahol ha megálmodsz valami jót, rögtön érkezik egy rakás pénz. Ötlet van, rengeteg, de a megvalósulásért sokat kell dolgozni. A tavalyi Aréna-koncertre konkrétan a lakásomat tettem fel. Ha nem sikerült volna, abból fizetjük a cechet” - árulta el az énekesnő a Forbes Life-nak, Magdi.

A %RIPOST% napilap szombati számából az is kiderül, mennyibe kerül az énekesnő februárra tervezett dupla koncertje.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!