Horror, foglyul esett Amerikában a magyar sztáranyuka és családja

Hatalmas pusztítást végzett az amerikai Texas államban péntek óta a Harvey hurrikán. Több mint 80 centiméter esõ zúdult a városra mindössze néhány nap alatt. Így az ítéletidõ miatt több millió ember ragadt otthonában, köztük az egykori magyar szépségkirálynõ, Polgár Kriszta és családja is.

Aggódnak a magyar rokonok Polgár Krisztáékért! A 2008-as Miss Earth szépségkirálynő férjével és két kisfiával, Olivérrel és Vincenttel néhány hónapja úgy döntött, hogy Amerikába, Houston városába költöznek. Arra azonban nem számítottak, hogy katasztrófával kezdődik az új életük.

A Harvey névre keresztelt hurrikán pénteken érkezett, és bár vasárnapra átvonult a 27 milliós államon, az eső nem állt el. A meteorológusok szerdára ígérnek enyhülést.

Kriszta és szerettei a hatalmas árvíz miatt foglyok lettek saját otthonukban, csak interneten és telefonon keresztül tudják tartani a kapcsolatot a rokonokkal. A családanya rémisztő fotókat tett közzé a Facebook-oldalán. Szerencsére hamar kiderült, hogy Krisztáék megúszták az égi katasztrófát, de a házukban ragadtak.

Nem tudunk kimozdulni, de jól vagyunk!

 - írta elkeseredetten Kriszta.

Hogy miről számolt még be az egykori szépségkirálynő elolvashatod, a katasztrófáról készült exkluzív képeket pedig megnézheted a %RIPOST% napilap keddi számában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!