Hatalmas botrány, ezért hullott szét az ismert magyar sztár családja

A szülõk és a gyerek számos ok miatt veszekedhetnek, ám a családi kötelék jellemzõen mindig erõsebbnek bizonyul. De mi van akkor, ha a vitában a szerelem is közrejátszik? Nos, gyakran egy életen át tartó harag lesz egy ilyen csetepaté vége. Összegyûjtöttük azokat a hírességeket, akik így jártak...

Új szerelme miatt hagyták el a gyerekei Rékasi Károlyt

A színész éveken át legendásan jó kapcsolatot ápolt gyermekeivel, Gigivel és Zsebivel, amikor azonban 2013-ban Pikali Gerda miatt elhagyta Détár Enikőt, a gyermekek az anyjuk oldalára álltak. Kisfiát, Zsebit, annyira megviselte a család széthullása, hogy fél éven keresztül nem is volt hajlandó találkozni az apjával, a találkozást pedig a színész sem erőltette. Rékasi végül rájött arra, hogy a békülés egyetlen módja az, ha ő teszi meg az első lépéseket. Apa és fia kapcsolata végül, ha nehezen is, de békésebb mederbe terelődött, ma pedig már ismét elválaszthatatlanok.

Weisz Fanni a szerelmét választotta

A siket szépségkirálynő tavaly november óta nem beszél családjával, azóta, hogy ismét egymásra találtak kedvesével, Péterrel. Az édesanya, Ágnes és a nagymama egyáltalán nem örültek Fanni kapcsolatának, szerintük ugyanis Péter érzelmileg zsarolja és kihasználja a modellt, aki nem ismeri fel a helyzetet.

„Fanni gyönyörű, ismert és siket. Ez a három tényező külön-külön is veszélyek sokaságát rejti magában, de együtt főleg. Egész életemben szerettem volna megóvni őt minden rossztól” – mondta korábban Ágnes asszony, aki még a nyilvánosságot is felhasználta, hogy üzenjen lányának – mindhiába! Fanni ugyanis hónapok óta tudomást sem vesz családjáról.

Marika elszerette édesanyja férjét

Bár sokan bíznak benne, sajnos nem sok esélyt látunk arra, hogy Bangó Margit és lánya, Marika között valaha is újra felhőtlen lesz a viszony. Minden probléma akkor kezdődött, amikor a Kossuth-díjas énekesnő férjét elszerette az énekesnő lánya, majd elszámolási vitába keveredtek. Öt éve képtelenek kibékülni egymással. Teljesen megszűnt a kapcsolat közöttük.

„Ne kérdezzenek erről a témáról! Minden ugyanúgy van, ahogyan eddig is, és ez már soha nem lesz másképp. Lezártunk mindent” – árulta el korábban a %RIPOST%-nak Marika.

Szabó Zsófi édesanyja első látásra ítélt

Szabó Zsófi esküvője után mesélt arról, hogy édesanyja, Pálma egyáltalán nem nézte jó szemmel, hogy egy roma származású férfihoz ment feleségül. Zsófi eleinte rengeteg rasszista üzenetet kapott Zsolt miatt, de a műsorvezető nem hagyta magát: mindenkivel, még saját családjával is szembeszállt, hogy megvédje szerelmét. Pálmának lelki problémát okozott, hogy lánya egy roma fiút választott férjéül.

„Nem tetszett anyunak, és ez nagyon rosszulesett nekem. Volt köztünk ebből konfliktus” – mondta el egy rádióműsorban Zsófi, aki hozzátette, bár már nincs harag közte és édesanyja között, de máig képtelen magát túltenni a történteken.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!