Válaszút elé állította férje a csinos magyar műsorvezetőt

Mádai Vivien túlvállalta magát, egyre kevesebb érdemi idõt tölt otthon gyermekével. Férje megelégelte a helyzetet, szeretné, ha asszonya fõállású anya lenne.

Mádai Vivien mostanában többet van a munkahelyén, mint otthon a családjával. Ezt elégelte meg férje is, aki válaszút elé állította feleségét.

Vivien nem tagadja, jócskán vett terhet a vállára, A Nagy Duettel, a Mokkával és a Micsoda nők! című műsorral, de élvezi a forgatások minden pillanatát. Párja, a fogorvos Zoltán azonban alig látja a nejét, ezért szeretné, ha kedvese mostantól inkább az anyai teendőkre koncentrálna.

Zoli nagyon megértő, de nehezen viseli, ha túl sokat dolgozom. Ha őszinte akarok lenni, ez konfliktus közöttünk, mert én imádom a munkám.

"Nincs baja azzal, ha eljövök forgatni vagy éppen benne vagyok valamiben, csak amit most csinálok, az neki sok. Engem viszont boldoggá tesz, ha pöröghetek – magyarázta Vi­vien a  Micsoda nők! forgatásán.

Bizonyára a műsorvezető is tisztában van azzal, hogy ezt az állapotot nem tarthatja fent sokáig, különben még a házassága is rámehet a dologra.

"A férjemnek csak egy cél­ja van, hogy többet lásson engem. Amikor például mokkázom, egyáltalán nem is találkozunk, mert én este kilenckor lefekszem Zénóval, és ő akkor ér haza. Másnap pedig már otthon sem vagyok, amikor kel. Még nem jutottunk dűlőre, mi legyen a munkáimmal, ez most egy tesztidőszak, hogy mennyit bírunk - árulta el a Borsnak A Nagy Duett sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!