Hamarosan újabb baba érkezhet a TV2 műsorvezetőjének családjába

Bár a TV2 sztárja rajong kedveséért, Anitáért, de azt is megtapasztalta, hogy bizony a szülõvé válás még a legharmonikusabb kapcsolatokat is próbára teszi. Akárcsak az övékét. Ennek ellenére mégis tervezik kedvesével az újabb pici érkezését.

Szebeni István nagyon élvezi az apaságot. Jó néhány dologban azonban nem ért egyet a feleségével. Legalábbis ami a gyereknevelést illeti.

„Nagyon klassz dolog az apaság. Ilyenkor sok mindent átértékel az ember. A gyermek boldogsága pedig mindent felülír.” – kezdte a Mokka műsorvezetője, aki szerint nem léteznek olyan szülők, akik teljes egyetértésben nevelik a gyerekeiket.

Bármely házaspár életében előfordul, hogy más szemmel nézik a dolgokat. Máshogy látja egy anya és máshogy egy apa, hogy mi a jó a babának.

"Most mondok egy példát. Amikor alszik a pici, a kedvesem úgy gondolja, hogy nagyon csendben kell lenni, nehogy felébredjen. Én viszont máshogy gondolom. Szerintem pedig meg kell szoknia, hogy vannak zajok és hangok is, hogy ezek mellett is tudjon nyugodtan aludni. Tehát kisebb összezörrenések szoktak csupán lenni közöttünk. Semmi komoly."

Persze ezek a konfliktusok is abból adódnak, hogy nagyon féltjük és óvjuk Patrikot.

– mesélte Szebeni a %RIPOST%-nak, aki azt is elárulta, mikor tervezik az újabb csöppség érkezését.

Ha lesz kistestvér, akkor egy-két éven belül tervezzük.

"Patrik még csak tizenhárom hónapos. Előbb őt kell megszoknunk. Igazából a neme is teljesen mindegy lenne, nekünk csak az számít, hogy egészséges legyen!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!