Egy hajszálon múlt Bud Spencer házassága

A legendás színészóriás az önéletrajzi könyvében mesélte el, nem sok választotta el attól, hogy végleg szakítson feleségével. Azt is elárulta, miért.

Köztudott, hogy Bud Spencer felesége, Maria jómódú családból származott, ugyanis édesapja híres producer volt, és jól keresett. Ezért is tartott attól Bud, hogy képtelen lesz a megszokott életszínvonalat biztosítani kedvesének.

"Egy házasságban az is gondot okozhat, ha a nő jómódú családból származik, a férfinak pedig nehézséget okoz, hogy megfeleljen a "vadász", vagy kenyérkereső szerepnek."

És, ha ez a helyzet, akkor a férfi szükségszerűen el fog gondolkodni azon, hogy elhagyja-e a nőt. Legalábbis majdnem ez történt velem.

- vallotta be könyvében a Carlo Pedersoli néven született színész, akit végül a filmes alteregója mentett meg.

"Bud Spencer megszületése az anyagi helyzetünk jelentős felívelését jelentette - de legfőképpen az önbecsülésem felívelését."

Minden áldott nap azzal szembesültem, hogy az egykori úszóbajnok Carlo nem képes százszázalékosan gondoskodni a családjáról.

Habár az éhhalál nem fenyegette őket, tudta, kapcsolatuk végét jelentették volna a további kudarcok.

"Filmsikereink nélkül sem haltunk volna éhen, de azt hiszem a házasságunk nem élte volna túl, ha nem találok egy legalább félig-meddig megbízható munkát."

Egy kicsit sem akartam azt érezni, hogy Maria, a gazdag producer lánya tart el.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!