Máris támadják Istenes Bence kisfiát

Csobot Adél és Istenes Bence alig jelentették be elsõ gyermekük érkezésének hírét, az internet kevésbé kulturált fele máris nekirontott a családnak.

Nagy az öröm a fiatal sztárpárnál, hiszen Csobot Adél egy gyönyörű és egészséges kisfiúnak adott életet szerdán. Az örömhírt a Facebookon osztották meg először, a bejelentésből az is kiderült, hogy kisfiúknak a Natan nevet választották.

Azt csak remélni tudjuk, hogy sem az anyuka, sem pedig Bence nem követi nyomon a hírre reagáló kommenteket aprólékosan, mivel a jókívánságok közé becsúszott jó néhány értetlenkedő, rosszindulatú bejegyzés is. Ezek mindegyike a kisfiú nevét kifogásolja.

 

Valamelyik betolakodó neve a Natan?????

"Natan... könyörgöm, mondjátok, hogy csak elírás... :( Annyi MAGYAR… ismétlem M.A.G.Y.A.R. név van a naptárban!! Milyen név ez, hogy Natan? Ha nem bírnak magyar nevet adni egy MAGYARországon élő kisfiúnak, húzzanak oda ahol kitalálták ezt a nevet"

"Sok boldogságot, egészséget a fiúcska felneveléséhez! De elképzelem mennyit bogarászhattak, hogy olyan nevet találjanak, ami éppúgy ritkaság számba megy, mint Sebestyén Balázs fiainak a neve."

Persze, ha a kritikusok utánanéztek volna a dolgoknak, akkor tudnák, hogy Natan egy ősi, héber eredetű név, ami két alakjában is szerepel a Bibliában. Ezáltal sokkal régebbi név, mint sok más "magyarként" emlegetett keresztnév.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!