Keményen nekiment a pénzéhes lányoknak az egykori RTL-es!

VV Seherezádé egyáltalán nem fogta vissza magát, és leírta durva véleményét a felszínes csajokról.

A ValóVilág szőkeségét sokan csupán egy sekélyes cicababának tartják, Seherezádé éppen ezért egy hosszú bejegyzésben írta le, ő miért nem tartozik közéjük. Elsősorban azt részletezte, hogy ő mindenért megdolgozott az évek alatt, a DJ-skedés mellett ruhákat tervez, sőt hétköznaponként még egy légitársaságnál is dolgozik.

A munkahelyemre rengeteget BKV-val közlekedtem, és nem esett le a karikagyűrű az ujjamról.

"Nincs szükség drága táskára, autóra, luxus nyaralásokra, cipőkre. Higgyétek el, képesek vagytok a boldog, tisztességes életre, csak bízzatok magatokban, és ne adjátok el a lelketeket" - biztatta követőit Sehi, majd hozzátette, lenézi azokat a lányokat, akik bármit megtennének a luxuséletért. Jövendőbeli választottjától is azt várja el, hogy hasonlóképpen vélekedjen róluk.

Nézze le azokat a nőket, akik belül rohadtak, és egy vodkaszódáért, egy Prada cipőért bárki ágyába bebújnak.

"Azok a lányok a luxusruhákkal, megnyúzott kis állatok szőrével, luxustáskákkal, luxusautóban, a legújabb cipőkben pózolva, mind boldogtalanok véleményem szerint. Vagy ha őket valójában ez teszi boldoggá, akkor egy értéktelen, felszínes, semmirekellő élet az övék?" - tette fel a nagy kérdést az egykori villalakó, akinek kemény szavaival teljesen egyetértettek rajongói.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!