Elképesztő dolgokat árult el házasságáról Vitray Tamás!

A legendás mûsorvezetõ meglepõ vallomásában elárulta, hogy korábban többször elhagyta feleségét. A nehéz idõszakban az alkoholt sem vetette meg.

Vitray Tamás nem csupán egy súlyos családi titkot őriz, hiszen egykori vejével való rossz viszonyán túl, harmadik feleségégével sem volt mindig problémamentes a kapcsolata. A legendás tévés saját maga elevenítette fel élete talán legnehezebb időszakát, amikor nem volt biztos az érzelmeiben. Tanácstalansága miatt többször otthagyta szerelmét, ami nemcsak a nőt, őt is nagyon megviselte - írta meg a Nők lapja.

Tudtuk, hogy összetartozunk, de bennem ott élt a kétely, hogy meddig. És megfutamodtam. Gyalázatos volt. Együtt köszöntöttük az újévet, másnap, nagy sóhajjal, megszüntettem a kommunikációt. Gyáva egy eljárás volt. Õ csak hívott, üzent, én meg nem reagáltam.

"Nyomorult voltam, és egyre csak azt vártam, hívjon, de csak nem jött a hívás, üzenet vagy bármi jel. De jött Mexikó, az 1986-os foci-világbajnokság. Az ottani tévé központjába mindig utáltam bemenni, de az elutazásunk előtti napon mégis ezt javasoltam. Az üres helyiségben a két telefon a sarokba volt rakva, de egyszer csak felrikoltott. Bori volt, felhívott. Amint hazamentem, a feleségem azonnali hatállyal, éjnek évadján kidobott" - árulta el Vitray, akinek harmadik feleségével, Kállai Borival sem tartott sokáig a boldogsága. Pedig a színésznő mindent megtett érte, még Debrecenből Budapestre is költözött a kedvéért.

Elköltöztem. Otthagytam őt, aki mindent, és mindenkit otthagyott értem. Nincs mentség, nincs magyarázat. Szégyen. Én adtam jeleket, de válasz nem érkezett. Rá nem sokkal találkoztunk. Pár mondatot váltottunk, ő mosolygott, majd sarkon fordult.

"Utána percenként eszembe jutott, mit csinál, hogy él, nincs-e máris valakije, és egyáltalán, most mihez kezdjek. Ültem depressziósan, bűntudatosan, szerelmesen, és a whiskysüveg sem maradt csordultig tele. Felkerestem, visszafogadott, azóta pedig eltelt 30 év" - nyilatkozta a 83 éves riporter.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!