Szexpartner kereső oldalon tűnt fel VV Veronika fotója

A ValóVilág plasztikcicáját erotikus képeivel hirdetik egy svájci honlapon, a szöveg alapján, a fiatal lány közel nyolcvanezer forintért kínálja fel bájait.

VV Veronika évekkel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt kért bocsánat családjától, hiszen egy napilap rejtett kamerás felvétellel bizonyította, hogy pénzért bocsájtotta áruba a testét. Akkor a fiatal lány azt mondta, hogy rossz anyagi helyzete sodorta ilyen helyzetbe, ezért élt az erotikus munka lehetőségével.

Most azonban újabb szexoldalon tűnt fel Alekosz exe, ugyanis meztelen képei egy svájci szexpartner kereső honlapon jelentek meg - írta meg a Bors.

Elítélni persze nem kell egyből, mivel elképzelhető, hogy Kapócs Zsókához hasonlóan, az ő fotóival is visszaéltek. Annyi biztos, hogy a képekkel magát hirdető hölgy közel nyolcvanezret kér egy óráért, de egy tízessel többért már extra szolgáltatásokat is vállal.

Egyébként nem ő az egyetlen ValóVilág szereplő, aki szexbotrányba keveredett. Exbarátjáról, az őt bántalmazó VV Cristofelről is azt pletykálták, hogy erotikus munkával keresi a kenyerét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!