Visszatér régen nem látott, kedvenc magyar sorozatsztárunk - Fotó

Görbe Nóra újra Linda bõrébe bújik majd, Kocsis Tibor videoklipjében ugyanis régi karakterével tér vissza az egykori sorozatsztár.

Kocsi Tibor új számával a 80-as évek hangulatát szeretné felidézni, hiszen az akkoriban nagy sikerrel futó Linda című sorozat főcímzenéjét dolgozta fel Másolt kazetták címen.

A klip egy igazi nosztalgiabomba lesz sokak számára, főleg azért, mert a magyarok örök Lindája, Görbe Nóra is szerepel majd a videóban - árulta el Tibó a szerda esti Fókuszban.

Ha megidézzük azt a korszakot, amikor ment a Linda című sorozat, akkor az úgy kerek, hogy ő is benne van.

"Szerettünk volna ugyanis egy olyan dalt csinálni, amiben feldolgozunk egy olyan dallamot, ami mindenkinek meg van a fülében" - mondta el az X-Faktor felfedezettje, akinek végül az egykori nyomozó lány sem tudott nemet mondani.

Amikor felkértük Nórát, először kért egy kis gondolkodási időt.

"Végül aztán igent mondott" - nyilatkozta boldogan az énekes, aki érhető módon tartott attól, hogy a retrosztár nem vállalja el a szereplést.

Görbe Nóra ugyanis leginkább jogdíj vitájával került a címlapokra, képernyőn viszont szinte soha nem láthatjuk a 80-as évek sztárját.

Minden szereplési lehetőség reggeli vagy délutáni beszélgetős műsorról szól.

"Egy idő után ezért úgy gondoltam, ha pusztán ennyiben gondolkodnak velem, akkor nekem nem kell többet részt vennem ebben" - jelentette ki az egykori sorozatsztár, aki most kivételt tett és Tibor videoklipjében modernizált külsővel tűnik majd fel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!