Létrehozva: 2015.10.30.

Friderikusz küldte haza a megtört Árpa Attilát

A Music FM reggeli mûsorában, az Önindítóban végre tiszta vizet öntött a pohárba Friderikusz Sándor, és elmesélte, hogy miként is zajlott a nagy port kavart Árpa Attila interjúja.

Az elmúlt napokban attól volt hangos a sajtó, hogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikusz Sándort, ám ennek fele sem igaz. A műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba és Bochkor Gáboréknak elmesélte, hogy miért fulladt kudarcba 10 óra után a 24 órásra tervezett forgatás.

Eddig még sosem fordult elő az Összezárva Friderikusszal című műsor történetében, hogy valaki ne bírta volna ki a 24 órát. Ördög Nóra, Tóth Gabi, Varnus Xavér és még sokan mások csinálták már végig a műsort, Árpa Attila viszont nem. A producer saját maga mondta el a kamerák előtt, hogy nem volt jó ötlet odamenni, és lehetséges, hogy a tévés szereplésekkel is fel kéne hagynia.

Friderikusz úgy emlékszik, hogy már az első perctől zárkózott volt a Árpa, és egy pillanatig sem volt kedve mesélni. Egyszavas válaszai pedig teljesen megölték a legendás tévés érdeklődését is.

Nem hagyott faképnél, nem állt fel, hosszú érési folyamat volt. Nem tudom, hogy hány órát nyűglődtünk. Miután én is rosszul éreztem magam, és láttam, hogy bármerre megyek mindenhol fadarabnak bizonyul Attila, így egy idő után az embernek nincsen kedve egy fadarabot szóra bírni

- kezdte Friderikusz a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban. Fridiben semmiféle harag sincs Árpával szemben, sőt azt is hangsúlyozta, hogy egyszerűen a producer csak rossz passzban volt, és nem ellene vagy a műsor ellen irányult a viselkedése.

Én hívtam fel, én kértem fel, akkor nagyon lelkes volt, és elmondta, hogy csak nekem ült volna le.

Miután Friderikusz visszanézte a felvételeket volt olyan perc, ahol 16 kérdést tett fel Árpának, de a színész-rendező mindenre csak egy-egy szóval válaszolt. A műsorvezető azt mondja, hogy Attilában volt igény arra, hogy kialakuljon egy párbeszéd, de valahogy ez mégsem valósult meg. Amikor már kezdett elharapódzni a kellemetlen hangulat a stúdióban, még maga a műsor producere, Hajdú Péter is próbált Árpa lelkére beszélni.

Egy pillanatra meg is szakadt a felvétel és bejött Hajdú Péter, mert kívülről is látták, hogy kínos a dolog. Senki nem értette, hogy mi van. Én csak kérdeztem, mint egy golyószóró, de semmire nem érkezett válasz

- mesélte Friderikusz, aki maga is értetlenül állt a dolog előtt.

Egy adott ponton ő már mondogatta finoman, hogy nem tudja, hogy van-e értelme annak, hogy folytassuk. Megnyugtattam magam, hogy nem miattam, ő is mondta, hogy abszolút nem miattam, sőt ez egy felismerés. Õ nem boldogtalanul, hanem boldogan menne haza, és akkor mondtam, hogy ne feszítsük tovább a húrt.

Friderikusz Sándor maga ajánlotta fel Árpának, hogy inkább menjen haza, mert már annyira kínos volt az összezártság, hogy megtörni látta a producert.

Tulajdonképpen egy megtört kisfiú volt egy pillanatra, ami arc láttán nekem nem volt más választásom. Mert ez is csak egy műsor, nem kell az embernek ilyenkor továbbmenni, mint a határig. Én ilyenkor ebből a helyzetből kiengedek egy embert, hiába az a szabály, hogy de nem lehet. Semmi nem éri meg jobban, mint hogy én ne okozzak egy embernek maradandó vagy emlékezetes sérüléseket. Mikor láttam a kisfiú Árpa Attilát inkább azt mondtam, hogy menjen haza.

A műsorvezető elmondta, hogy úgy tudja, hogy Árpa nem veszi fel a műsorért járó gázsiját, annak ellenére, hogy adásba megy a vele forgatott anyag.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére