Évek óta zaklatja egy férfi az RTL Klub egykori sztárját - Videó

A ValóVilág egykori szereplõje, Béres Anett képtelen megszabadulni attól a beteges férfitól, aki hosszú ideje megkeseríti az életét.

Béres Anett ma már igyekszik minél kevesebbet szerepelni a médiában, és nagyjából csak a munkája kapcsán, azért már nem egy mindennapos szereplő a sztármagazinokban és bulvárműsorokban. Valakinek azonban még mindig ő a legnagyobb sztár és egyben álmai nője.

A ValóVilág egykori szereplője a Fókusz riporterének panaszolta el, hogy egy férfi évek óta zaklatja őt. A mániákus rajongó kinyomozta a telefonszámát, SMS-eket írogat neki, üzenget a Facebookon, sőt olyan is előfordult már, hogy személyesen kereste meg Anettet egy nyilvános rendezvényen.

Béres ezúttal a kamera előtt is felhívta a férfit, aki természetesen ezúttal sem adott elfogadható magyarázatot tetteire. Végül azonban ígéretet tett, hogy felhagy az üzenetek küldözgetésével. Anett viszont ennek hallatán sem lett optimista, azt mondta, korábban már sokszor hallott ilyen fogadalmat zaklatójától.

Anett egyébként a Facebook-oldalán is segítséget kért. A tanácsadók között Baukó Éva neve is felbukkant. Éva azt állítja, hogy az Anettet zaklató férfi korábban neki is írogatott, de aztán letiltotta.

 

ELEGEM VAN!!!! Sziasztok! Sajnos ezt szeretném megosztani Veletek! Aki nem látta ma a Fókuszt, és érdekli itt vissza né...

Posted by Béres Anett - VV ANETT on 2015. szeptember 24.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!