Létrehozva: 2015.08.24.

Imádják a csajok a jóképű kaliforniai magyar rockénekest

Sokan tették már fel a kérdést, hogy vajon mikor lesz magyar világsztár a könnyûzenei életben? Már a kérdés is rossz, mivel van már egy olyan magyar, akinek neve hallatán elismerõen csettintenek világszerte - fõleg akik járatosak a rockzene világában. Téglás Zoli sikeres, tehetséges és mindamellett piszkosul jóképû is!

Téglás Zoltán nevét azoknak is érdemes megjegyezniük, akik viszonylag ritkán hallgatnak rockzenét. Jelenleg ez a sármos és kiemelkedően jó hangú fickó az egyetlen, aki igazi magyarként hódít a világ színpadain.


Zoli bár Los Angelesben született, de tisztán magyar családból, kivándorolt szülei már Amerikában ismerkedtek meg egymással. A fiú gyerekkorában több nyarat is nagymamája veresegyházi otthonában töltött, így ezt a helyet éppen annyira szülővárosának tartja, mint az angyalok városát.

 

Zoli élete igazán irigylésre méltó. A zenész rengeteget van úton, hiszen punk-rock zenekarával az Ignite-tal évente több turnét is végigcsinál. Ezek a turnék pedig nemegyszer több hétig is eltartanak, és ilyenkor szó szerint végigzenélik a kontinenseket! Nehéz hát olyan országot mondani, ahol ne fordultak volna meg az elmúlt 20 évben! Magyarországot azonban sohasem felejtik ki a turnédátumok közül!

Számomra a legfontosabb dolgok közé tartozik, hogy ha az Ignite turnézni megy, legyen magyarországi állomás is. Minél több számot szeretnék magyarul énekelni, mert büszke vagyok a származásomra

Zoli zenekarának slágereibe is becsempészte kedvenc magyar dalait, melyeket még kisgyerekként tanult Magyarországon. Így született az Ignite egyik legnagyobb slágere az "A Placed Called Home" is, mely az "A csitári hegyek alatt" dallamára íródott.

Ezt a dalt természetesen Zoli magyarul is szokta énekelni világszerte. Országimázs-építésnek biztosan nem rossz!
Lehet hogy te is hallottad már ezt a dalt, ha nézted az idei augusztus 20-i tűzijáték közvetítését, mivel ott is felcsendült! Videós bizonyíték itt elérhető!

Odakint mindig azt mondom, hogy Hungarian - American vagyok, magyar amerikai és nem amerikai magyar. Szóval magyarikai vagyok! Először magyar, amerikai csak utána, de mindkét országot nagyon szeretem. Hátrány még nem ért azért, mert magyar vagyok. A kölykök imádják a koncerteken, amikor magyarul énekelek.

Zoli aktív részese a kaliforniai rockzenei életnek. Jó ismerősei közé tartozik például Slash, a legendás Guns and Roses volt gitárosa, vagy épp Dee Snider, a Twisted Sister-ből.

Az alaposan teletetovált Zoli sokszor hangoztatja, hogy lelkesen küzd a természet szépségének megőrzéséért! Egy tinédzserkori csínytevés miatt önkéntes munka végzésére kötelezték, ő pedig akkor a pelikánok mentését választotta. Ez a feladat pedig azóta is fontos része az életének!

Amikor épp nem turnézik, vagy épp nem Veresegyházán pihen, akkor a kaliforniai barna pelikánokat szabadítja meg a beléjük akadt horgoktól, vagy épp a lábukra csavarodott halászhálóktól. Zoli csapata a "Pelican Rescue Team" jelenleg az egyetlen olyan társaság Dél-Kaliforniában, mely önkéntesként tengeri madarak mentésével foglalkozik.
 

 


Zoli a zenélés és a környezetvédelem mellett filmezéssel is foglalkozik. Idén Árpa Attila legendás suttyófilmjének folytatásában, az Argo 2-ben szerepelt, de több hollywoodi produkcióban is feltűnt már kisebb szerepekben.

Nemrég pedig az a megtiszteltetés érte, hogy egy Eva Longoria főszereplésével készült filmben énekelhetett el egy dalt.

És hogy mi az, ami még hiányzik Téglás Zoli teljes boldogságához? Már korábban is többször elmondta, hogy egy igazi magyar feleségre vágyik, mivel szerinte is a magyar csajok a legszebbek a világon! Márpedig, aki ennyit utazik a világ körül, az biztosan jól tudja ezt...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

origo.hu

Nőkre lőttek Kárpátalján a kényszersorozás miatt - videó

metropol.hu

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

hirtv.hu

Az orosz vezető megadta rakétatámadásaik három fő célpontját: Washingtont, Párizst és Londont

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

hirtv.hu

Nem akárhogy kívánt sok sikert Orbán Viktor az érettségizőknek + videó

origo.hu

Újabb megrázó hír érkezett Károly királyról

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Schobert Lara besokallt – reagált az őt ért támadásokra

SZTÁRDZSÚSZ

"Olyan nagy már" - Kulcsár Edina megmutatta ritkán látott kislányát