HŰHA

Zimány Linda számára ezek az ételek halálos ellenségek

Zimány Linda szinte inkvizíciós módszerekkel tartja bomba alakját, de erre szüksége is van, mivel bizonyos ételekkel az egészségét veszélyeztetné.
  • Szerző: Buster

Zimány Linda bikinis fotói alatt rendre feltűnik a kérdés, milyen étrendet követ annak érdekében, hogy ilyen szívdöglesztő alakja legyen. Linda most elárulta a titkát, ahogyan azt is, miért is olyan fontos számára a mértékletesség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: instagram

A modellből lett jogdoktor 2-es típusú cukorbetegségben és pajzsmirigy alulműködésben szenved, így egy speciális diétát követ, ami bizony nem lehet könnyű.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

„Szia! köszönöm szépen! Hát nekem elég speciális, mert diabetes 2-m van és pajzsmirigy alulműködésem. Így nem szimpla diéta. De gyakorlatilag a titkom, hogy a lehető legkevesebbet egyem, ami még egészséges határokon belül van a szervezetnek és mindezt a legegészségesebb ételekből. Halálos ellenségeim a húsok, (halat eszem), halálos ellenségeim az egészségtelen szénhidrátok, nincs sütike, nincs liszt, nincs cukor, és max 75-90 gramm szénhidrát egy nap. Hát kb ezt tudom tenni. Szerencsére nem szeretem a teli has érzést, nincs annál rosszabb, feszít, faj, elnehezít, így könnyen tartom magam a mértékekhez” - válaszolta követője kérdésére Linda.

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?