HŰHA

Zimány Linda: Imádom a Balatont, szinte ott nőttem fel

Állandó hétvégi program a Balaton Zimány Linda számára. Ez a „szerelem” már gyerekkora óta tart. Azt mondja, már-már depresszióba esik, amikor letelik a hétvége, és újra vissza kell jönnie a fővárosba.
  • Szerző: szbd

A nyáron is szinte megállás nélkül dolgozik Zimány Linda! Nagyon boldog, hogy a védőoltásnak köszönhetően visszakapta az életét, és elmehet szórakozni, beülhet egy kávézóba vagy akár leugorhat a Balatonra is. Már nagyban tervezgeti a nyarat, Linda a terveiről mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az a helyzet, hogy a június munka szempontjából elég erős, de nagyon örülök, hogy újra pörgés van” – kezdte a Borsnak Linda, aki a rengeteg meló mellett azért szakít időt a pihenésre is, mégpedig a Balatonon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

„Számomra a legjobb hétvégi program, hogy leugrom a Balatonra. Ez úgy néz ki, hogy általában már csütörtökön este bepakolok a bőröndbe, péntekenként pedig megpróbálom legkésőbb délig befejezni a dolgaimat, hogy minél előbb elindulhassak. Egyszerűen imádom a Balatont” – mondta nevetve Linda, aki nagykanizsai lányként szinte az egész gyerekkorát a magyar tengernél töltötte.

„A déli parton van nyaralónk, és mindig kiköltöztünk nyáron Nagykanizsáról, amikor vége lett a sulinak, és csak szeptemberben mentünk vissza. Szinte ott nőttem fel” – fogalmazott a modell, aki gyakran jár Balatonfüreden a barátainál is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

„Komppal megyek át a barátaimhoz, vitorlázunk, napozunk, kellemesen eltöltjük az időt. Mondhatni állandó hétvégi program nekem a Balaton. Augusztusban egyébként szerintem lent leszek egy egész hetet is, mert bevallom, mindig kis depresszió tör rám, amikor vissza kell jönnöm a fővárosba. Ez olyan nyomasztó a lelkemnek” – tette még hozzá Linda, aki tervei szerint több európai országot is meglátogat majd a nyáron, többek között Olaszországot is.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?