SZTÁR

Így akarják megtörni a VV Fanni-ügy gyanúsítottját

Négy hosszú év után kiderülhet az igazság.
  • Szerző: Ripost

A VV Fanni-ügy hosszú ideje megoldatlan, rengeteg elmélet látott napvilágot a halálával kapcsolatosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bíróság pontos útvonaltervet készített, amely a lány bérelt lakásától indul és a Duna-parton ér végett – a Blikk megszerezte a dokumentumot.

Ez nagyon fontos lehet az eljárás során, ugyanis ezzel akarják megtörni a gyanúsítottat. Az ügyész és az ügyvédek saját szemükkel láthatják az autentikus helyszíneket, illetve ami még inkább számottevő lehet: a gyilkossággal vádolt, B. László reakciót, figyelni fogják a szavait és gesztusait az egyes megállóknál.

vv fanni ügy

A dunaújvárosi férfi viselkedését illetően az első bejárási napon feltételig az első helyszín lesz igazán meghatározó, ennyi év után, újra be kell lépnie a Danubius utcai házba, ahol a lányt utoljára élve látták. Azt, hogy felment a lányhoz, a vádlott sem tagadja.

A férfi a több éve húzódó eljárás alatt soha nem tört meg. A börtönben és a tárgyalóteremben is azt állította: nem ő ölte meg Fannit. Az ő verziója szerint ő lehozta az eszméletlen állapotban lévő Fannit a lakásból, betette a kocsijába, majd átadta számára ismeretlen férfiaknak.

Most az a kérdés, hogy marad-e ennél az álláspontnál vagy a helyszíneket látva megtörik.

VV Fanni gyilkossági ügye négy éve tartja izgalomban az országot. Nem csak azért, mert ennyi idő után sem sikerült olyan bizonyítékokat találni melyek szerint egyértelműen meghalt, nem csak eltűnt, de azért is, mert mostanáig nem sikerült közvetlen bizonyítékkal alátámasztani, hogy B. László ölte meg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?