SZTÁR

Megdöbbentő fordulat VV Fanni ügyében: ki hordja a meggyilkolt lány ruháit?

VV Fanni ruháival teli bőrönd tűnt el Siófokról. A gyilkossági ügyben perdöntő bizonyíték lehet.
  • Szerző: Ripost

Novozánszki Fannit nem egyszerűen elrabolták és nagy valószínűséggel meggyilkolták: az egész bűntényt utazásnak akarták álcázni, hiszen három éve, a bőröndjével együtt veszett nyoma.

A csomag fontos nyomokat őrizhet, mivel aki telepakolta, Fanni ruháin, személyes tárgyain hagyta az ujjlenyomatát, s bizonyosan tudja, mi történt a celeblánnyal.

A vádirat szerint ez a személy maga a vádlott, B. László, szerinte viszont a celeblány akkori legjobb barátnője, B. Erika csomagolta össze a lány holmiját. Hogy melyik igaz a két ellentmondó állítás közül, azt csak az eltűnt bőrönd megtalálása után lehet eldönteni. A csomag azonban eltűnt a siófoki kuka mellől, ahová a vádlott tette.

„A nyomozók felkeresték a helyi szemétszállító céget, amelynek vezetője azt mondta, az alkalmazottai talpig becsületesek, szóltak volna, ha találnak egy bőröndöt” – közölte a Borssal dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője.

Így vélhetően valaki más talált rá Fanni csomagjára, és – ha nem adott tovább rajta – akkor vagy nem akar, nem mer jelentkezni, esetleg azóta sem tudja, kinek a cuccaira bukkant, és hogy egy meggyilkolt valóságshow-szereplő ruháit hordja. Az a kérdés továbbra is tisztázatlan, hogy B. László miért nem adta át Fannival együtt a bőröndjét is a két ismeretlen alaknak, akiket három éve emleget?

„Képzeljen el egy már nemcsak a lányért, hanem magáért is aggódó férfit, aki visszakozni már nem tud a zavaros helyzetből, csak szabadulni akar. Nincs logika minden cselekedetében, arra gondolt, ha majd Fanni jobban lesz, visszaadja neki a csomagját – állítja dr. Brodmann. – Két nap múlva azonban B. Erikától – akivel bizonyítottan 102 üzenetet vált – megtudja, hogy Fanni eltűnt. Ezért jobbnak látja, ha megszabadul a cuccaitól” – tette hozzá a jogász nagybácsi.

A Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József szerint azonban mindent kitervelt a vádlott.

„Tudjuk, hogy a vádlott Siófokon Fanni bőröndjét kitette az utcára, kamerafelvétel is van róla, mert hogy álcázni akarta Fanni eltűnését azzal, mintha elutazott volna a lány” – mondta kedd reggel, a Retro Rádió Bochkor című műsorában az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?