FÜLES

Vitray Tamás balesete nagyon megviselte a fiait: „Borzasztó lehetett neki”

Súlyos anyagi kárral számolhat az egykori riporter, összetört luxusautója miatt. Nagyobbik fia az interneten keresztül értesült a balesetről.
  • Szerző: Ripost

A baleset Vitray fiait jobban megviselte, mint magát a riportert. Ifjabb Vitray Tamás a Borsnak el is mondta, hogy sokkot kapott, amikor az internet révén tudomást szerzett a történtekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A kisebbik fiam sietett a segítségemre, a nagyobbik szegény először a hírekből értesült. Hát, az borzasztó lehetett neki, főleg, hogy nem tudta, mi van az apjával, de utána beszéltünk telefonon, és mindenki megnyugodott”– mesélte a lapnak a tanár úr, aki ép bőrrel megúszta az ütközést, pénztárcája viszont igencsak megsínyli a balesetet.

“Nem volt Casco az autómon, s bár még nem tudom a kár összegét, az autó totálkáros, úgyhogy, ha másért nem is, emiatt sokkos vagyok. Biztosítás nélkül önerőmből kell megjavíttatnom a kocsimat, de az is lehet, jobban járok, ha új autón gondolkodom.”

Az egykori sportriporter kedd délelőtt egy fekete luxusautóval karambolozott a Kodály köröndnél. Vitray a piros színű Volvójával a Szív utcából kanyarodott az Andrássy útra – szabálytalanul –, amikor az Oktogon irányába közlekedő fekete Audi nekiütközött, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?